award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Bookmaker

Een bookmaker biedt een platform waar je kunt wedden op sportwedstrijden. Voetbal is een erg populaire sport om op te wedden, maar ook op sporten als boksen en tennis wordt veel gegokt. Je kunt tegenwoordig zelfs wedden op de winnaar van het Eurovisie Songfestival of op de uitslag van politieke verkiezingen.

Op onze website vind je informatie over een aantal van de beste bookmakers. Daarmee doelen we bijvoorbeeld op Betcity, Bet365 en Toto. We kijken naar hoe deze bookmakers te werk gaan, wat hun sterke en zwakke punten zijn en ze worden met elkaar vergeleken.

Bookmakers vergelijken

We zetten een aantal criteria op een rij hoe je bookmakers met elkaar kan vergelijken:

  • Vergunning

In Nederland is het sinds 1 oktober 2021 zo dat een bookmaker een vergunning moet hebben om in Nederland actief te mogen zijn. De bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden, hebben allemaal een vergunning om in Nederland weddenschappen aan te mogen bieden.

  • Bonussen

Je kan de welkomstbonussen die de bookmakers aanbieden op de bonussen pagina met elkaar vergelijken. Let wel goed op de voorwaarden die aan de bonussen zijn verbonden. Informatie hierover kan je vinden op de website van de betreffende bookmaker.

  • Betaalmethodes

Het verschilt per bookmaker welke betaalmethodes geaccepteerd worden. Je kan op onze bookmaker review pagina’s meer informatie hierover vinden. De ene bookmaker accepteert meer betaalmethodes dan de andere.

  • Aanbod weddenschappen

Het aanbod van weddenschappen verschilt ook per bookmaker. Over het algemeen worden door alle bookmakers op het gebied van voetbal de meeste wedstrijden aangeboden. Wil je op kleine clubs in verre competities wedden dan zal dit niet altijd lukken. Een bookmaker als Bet365 staat erom bekend een enorm groot aanbod van weddenschappen te hebben.

  • Odds

De odds verschillen per bookmaker. Meestal zijn deze verschillen klein maar dit is zeker niet altijd het geval. Het loont de moeite om dit goed uit te zoeken. Kijk hiervoor op de odds vergelijken pagina of de website odds247.eu.

Succes met het maken van de keuze voor 1 of meerdere bookmakers!

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.