award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Over/ under weddenschap

Bij een over/ under weddenschap zet je in op een bepaald aantal doelpunten dat gaat vallen in een wedstrijd. Over betekent meer en under betekent minder. Je kunt bijvoorbeeld inzetten op dat er “over 3.5” goals gescoord gaan worden bij een wedstrijd. Je wint dan de weddenschap als er minimaal 4 doelpunten vallen. Bij “under” weddenschappen werkt het logischerwijs omgekeerd. Je kunt ook een dergelijke weddenschap plaatsen voor een team.

Voorbeeld over/ under weddenschap

Je kunt bijvoorbeeld inzetten op dat Feyenoord meer dan 2.5 goals gaat maken tegen FC Groningen. Je wint de weddenschap dan als Feyenoord minimaal 3 doelpunten weet te maken.

Halve aantallen

Om onduidelijkheid te voorkomen, wordt altijd gekozen voor halve aantallen. Stel je kiest “under 4,5”, dan heb je gewonnen bij 4 doelpunten of minder en verloren bij 5 doelpunten of meer.

F.A.Q.

Het meest voorkomende type bij over/ under weddenschap is het wedden op de gecombineerde score van twee teams in een wedstrijd. In dit geval zal een speler wedden dat het totale aantal gescoorde punten in een spel hoger of lager zal zijn dan zijn voorspelling. Voorbeeld: Je wedt "over 3,5" en het resultaat is 3-2. Dan heb je met 5 totale doelpunten de weddenschap gewonnen.

Over/ under weddenschappen zijn zeer populair bij mensen die nieuw zijn in het wedden omdat ze op een eenvoudige manier werken. Over/ under weddenschappen behoren tot de meest populaire inzetopties bij sportweddenschappen.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.