award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Uitbetalen

Uitbetalen is net zo makkelijk als storten. Wie een bepaald bedrag van zijn of haar account wil opnemen, kan dit eenvoudig doen via het account op de website van de bookmaker. Het enige wat je hoeft te doen, is aangeven hoeveel geld je wil opnemen. Je bankrekening is, als het goed is, immers al gekoppeld aan je account. Anders had je in eerste instantie geen storting op je account kunnen doen. Nadat je de gewenste uitbetaling hebt bevestigd, staat het meestal binnen enkele dagen op je bankrekening.

Lees altijd goed binnen hoeveel dagen de bookmaker aangeeft het geld te storten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bij betrouwbare bookmakers als Betcity, Bet365 en Toto worden geldzaken geregeld met veilige betaalmethodes als iDeal, Visa en Mastercard.

Overzicht betaalmethodes om geld te laten uitbetalen

Hieronder hebben we de belangrijkste mogelijkheden die je kan gebruiken om geld van je account bij een bookmaker te laten uitbetalen onder elkaar gezet:

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Mededeling

Vanwege nieuwe wetgeving die 1 juli 2023 in werking treedt, tonen wij geen advertenties van bookmakers. Wij hopen spoedig weer terug te zijn.