award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Exclusieve deal: Check de Betcity promotiepagina! Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ Betcity welkomstbonus voor nieuwe spelers!

Uitbetalen

Uitbetalen is net zo makkelijk als storten. Wie een bepaald bedrag van zijn of haar account wil opnemen, kan dit eenvoudig doen via het account op de website van de bookmaker. Het enige wat je hoeft te doen, is aangeven hoeveel geld je wil opnemen. Je bankrekening is, als het goed is, immers al gekoppeld aan je account. Anders had je in eerste instantie geen storting op je account kunnen doen. Nadat je de gewenste uitbetaling hebt bevestigd, staat het meestal binnen enkele dagen op je bankrekening.

Lees altijd goed binnen hoeveel dagen de bookmaker aangeeft het geld te storten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bij betrouwbare bookmakers als Betcity, Bet365 en Toto worden geldzaken geregeld met veilige betaalmethodes als iDeal, Visa en Mastercard.

Overzicht betaalmethodes om geld te laten uitbetalen

Hieronder hebben we de belangrijkste mogelijkheden die je kan gebruiken om geld van je account bij een bookmaker te laten uitbetalen onder elkaar gezet:

Open een account bij Unibet: wed €10 en ontvang €40 free bets!
Open een account bij Betcity: stort €50 en ontvang €50 free bets!
Registreren

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam