award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Wedden op AC Milan – Juventus

AC Milan – Juventus is één van de grootste Italiaanse derby’s. De laatste jaren verliest deze wedstrijd weliswaar haar glans, omdat Juventus de steeds kampioen wordt. Kunnen de Milanezen de ploeg uit Turijn van het kampioenschap afhouden? Voorspel de uitslag en plaats een lucratieve weddenschap!

AC Milan - Juventus

Geschiedenis

Veel Italiaanse voetballiefhebbers hebben een hekel aan Juventus. Ongeveer tweederde van de Italianen vindt het niet bepaald een fijne club. Dit komt omdat er bij de club voortdurend schandalen aan het licht komen. Verder lijkt ook de maffia van Calabrië betrokken bij de kaartverkoop.

Juventus heeft in 2018/2019 heel veel smakeloze wedstrijden gespeeld. Het spel is ondergeschikt aan het resultaat. Volgens een Italiaanse sportjournalist heeft Juventus nauwelijks goede wedstrijden gespeeld. Het werpt wel zijn vruchten af: Juventus heeft twee keer zoveel titels gewonnen als Internazionale en AC Milan. In 2018/2019 stond Juventus maar liefst twintig punten voor op de nummer twee.

Ook in 2018/2019 liet Juventus zien beter te zijn dan AC Milaan. AC Milan – Juventus voor de beker eindigde in maar liefst 4-0 voor de club uit Turijn. Dit betekende dat de zwartwitten voor de vierde keer op rij de beker wonnen.

Opvallende spelers

Cristiano Ronaldo – Ronaldo is een van de beste spelers ooit. Al heeft hij dit seizoen geen belangrijk aandeel geleverd in de wedstrijden tegen de Rossoneri, hij blijft wel gevaarlijk. Zo zorgde hij bijna persoonlijk voor dat Ajax werd uitgeschakeld in de Champions League in 2018/2019.

Douglas Costa – Douglas Costa zorgde met een knal voor de beslissing in de finale van de Italiaanse beker in 2019. Zijn schot leek echter wel houdbaar. Daardoor won AC Milan de beker opnieuw niet.

Statistieken van AC Milan – Juventus

AC Milan en Juventus hebben totaal 231 wedstrijden tegen elkaar gespeeld. Juventus heeft er 91 gewonnen, 67 verloren en 73 gelijkgespeeld. Voornamelijk werden de grote uitslagen een eeuw geleden behaald. In 1996/1997 won Juventus met maar liefst 1-6 van AC Milan. 

Bijnaam

Derby d’Italia

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.