award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app! Downloaden

Bookmaker bonus

Wat is een bookmaker bonus?

Een bookmaker bonus is een bonus die een bookmaker aanbiedt aan klanten. Een bookmaker wil natuurlijk zoveel mogelijk klanten aan zich binden. Daarom bieden ze zo nu en dan bonussen aan. Deze bonussen kunnen gericht zijn op nieuwe of loyale spelers. Op onze “bonussen” pagina zetten wij de beste bonussen van de grootste bookmakers op een rij. Doe daar je voordeel mee.

Voorbeelden van bookmaker bonussen

Enkele voorbeelden van bonussen die veel bookmakers aanbieden zijn:

Free bet bonus

Een free bet bonus wordt eens in de zoveel tijd door bookmakers aan loyale spelers uitgekeerd. Je mag dan gratis een weddenschap plaatsen. Vaak staat duidelijk aangegeven hoe hoog de inzet van een free bet mag zijn. Het geld dat je wint met een free bet bonus mag je meestal niet direct houden. Vaak moet je het een X aantal keer rondspelen om het geld van je account naar je bankrekening over te kunnen zetten.

Welkomstbonus

Een welkomstbonus bestaat er in meerdere vormen, maar wordt altijd uitgekeerd aan nieuwe spelers. Om er voor in aanmerking te komen, hoef je alleen een account aan te maken bij de bookmaker.

Eerste stortingsbonus

Een eerste stortingsbonus is een bonus die je ontvangt na de eerste storting op je account. Om voor deze bonus in aanmerking te komen moet je dus een account aanmaken bij een bookmaker en vervolgens vanaf je bankrekening een eerste storting doen. Een bepaald percentage van die storting krijg je dan vaak als bonus bijgeschreven op je account.

Cashback bonus

Hoewel deze bonus niet heel vaak meer voorkomt, zijn er nog altijd bookmakers die ze uitgeven. Een cashback bonus houdt in dat je je inleg terug krijgt als je de weddenschap verliest. Als je de weddenschap winst, mag je het gewonnen geld gewoon houden. Het is dus eigenlijk een eenmalig vangnet, waardoor je risicoloos een weddenschap kunt plaatsen.

Vriendenbonus

Een vriendenbonus krijg je als een vriend(in) via jou een account aanmaakt bij een bookmaker.

Voorwaarden bookmaker bonussen

Het is altijd belangrijk om de voorwaarden van een bonus te checken. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je dus niet voor verrassingen te staan.

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app!
Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app!
Downloaden

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Ontvang gratis de beste EK wedtips!

Close

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.