award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

3-way handicap weddenschap

Een 3-way handicap weddenschap is eigenlijk heel eenvoudig. Met deze weddenschap kun je één van beide teams namelijk één of meerdere doelpunten voorsprong geven.

Voorbeeld 3-way handicap

Wanneer Ajax thuis speelt tegen RKC Waalwijk, dan zal de odd voor een overwinning van Ajax niet heel hoog zijn. Met een 3-way handicap weddenschap kun je RKC Waalwijk echter een fictieve voorsprong geven. Zo kun je er voor kiezen om in te zetten op een overwinning voor Ajax bij een fictieve voorsprong van 0-3 voor RKC Waalwijk. Die odd zal namelijk een stuk hoger uitvallen dan de weddenschap “Ajax to win” zonder 3-way handicap. In het geval van dit voorbeeld moet Ajax dan met minimaal 4 doelpunten verschil winnen om de weddenschap te laten slagen.

Hogere odds en meer risico

Door dit soort weddenschappen te doen, kan je met hogere odds en dus met meer risico spelen. Als je een bepaald team voor de wedstrijd een achterstand geeft, kunnen de odds flink oplopen. De populariteit hiervan neemt toe en de term Europese handicap wordt ook wel hiervoor gebruikt.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.