award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Wedden op Real Madrid – Juventus

Real Madrid – Juventus is een wedstrijd tussen twee van de beste clubs ter wereld. In 2017 stonden ze dan ook tegenover elkaar in de Champions League. Ronaldo werd de man van de wedstrijd met twee doelpunten. Maar hoe liggen de verhoudingen nu? Voorspel de wedstrijd tussen de twee grootmachten en profiteer van scherpe quoteringen bij de bookmakers!

real madrid juventus

Geschiedenis

De laatste jaren moeten deze grote clubs vaak tegen elkaar in de Champions League. Twee keer speelden de clubs zelfs tegen elkaar in de finale hiervan. Beide keren ging de trofee naar Real Madrid.

In 1995/1996 schakelde Juventus Real Madrid uit in de kwartfinale van de Champions League. Mede daardoor trad Juventus aan tegen Ajax in de finale van de Champions League. Vermoedens bestaan dat de Italianen voor de wedstrijd doping hebben gebruikt.

In 1998 was Real Madrid – Juventus de finale van Champions League. Real Madrid won uiteindelijk met 0-1. Later in 2004/2005, besliste Marcelo Zalayeta in de verlenging de wedstrijd. Opmerkelijk is dat Ajax in 2018/2019 zowel de Madrilenen als de Italianen uitschakelde. In een tijd waarin met miljoenen wordt gesmeten won het jeugdelftal van Ten Hag van de sterren van beide grootmachten. De uitblinkers waren Tadic, De Jong, Neres, Ziyech en De Ligt.

Opvallende spelers

Mijatovic – Mijatovic besliste in 1998 de finale van de Champions League. Hierdoor won Seedorf weer een Champions League. Hij heeft maar liefst vijf keer deze competitie gewonnen!

Cristiano Ronaldo – Ronaldo wordt door sommigen gezien als de beste speler ter wereld. Voor Real Madrid is hij enorm belangrijk geweest. Zo ook in de finale van de Champions League in 2016/2017. In die wedstrijd scoorde Ronaldo twee keer!

Statistieken van Real Madrid – Juventus

Real Madrid en Juventus hebben vaak tegenover elkaar gestaan in de Champions League. Twee keer won Real Madrid ten koste van de ploeg uit Turijn. Wel zorgde Juventus er een aantal keren voor dat Madrid vroegtijdig werd uitgeschakeld. Zo won Juventus de achtste finale van 2004/2005, de kwartfinale van 1995/1996, de halve finale van 2002/2003 en die van 2014/2015 ten koste van de Madrilenen.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.