award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Wedden op Real Madrid – PSG

Real Madrid – PSG is een wedstrijd tussen de rijkste clubs ter wereld. Daarom zijn deze affiches op voorhand al aantrekkelijk. Beide clubs zijn er niet in geslaagd om in 2018/2019 de Champions League te winnen, terwijl dat toch één van de doelen is. Treffen ze elkaar weer in het miljoenenbal? Zo ja, bekijk dan de scherpe odds bij de bookmakers!

Real Madrid - PSG

Geschiedenis

Real Madrid – PSG is een wedstrijd die in de Champions League steeds vaker voor kan komen, omdat beide clubs doorgaans de knock-out fase weten te halen. Vooral op transfergebied zijn beide clubs grote concurrenten. Zo wordt Kylian Mbappé in verband gebracht met Real Madrid. De Fransman staat volgens de Spaanse sportkrant AS op de wensenlijst van Perez. Na een teleurstellend seizoen in 2018/2019 bij PSG zou hij weg willen.

Ook zou Real Madrid interesse hebben in Neymar. De voorzitter van PSG liet direct al weten dat Neymar niet te koop is. De baas van PSG sneerde naar de Madrilenen. Hij zei dat de sterren van de toekomst in Parijs voetballen.

Real Madrid – PSG is de laatste jaren weinig gespeeld. In 2015 speelden de twee in de groepsfase van de Champions League tegen elkaar. De Spanjaarden wonnen met alle geluk van de wereld de wedstrijd met 1-0. In 2018 moesten de twee tegen elkaar in de achtste finale van de Champions League. Real Madrid trok aan het langste eind, door twee keer te winnen.

Opvallende spelers

Neymar – Neymar is op dit moment een van de beste spelers ter wereld. Hij zou de Brazilianen in 2014 in eigen land wereldkampioen maken, maar hij kon niet in de voetsporen van Pelé treden. Door zijn techniek en snelheid is PSG mede dankzij hem dit jaar kampioen geworden.

Kylian Mbappé – Mbappé is de superster van de toekomst. Hij schijnt het niet naar zijn zin hebben gehad bij PSG. Hij won in zijn tweede jaar bij in Parijs namelijk niet de beker en de Champions League.

Statistieken van Real Madrid – PSG

De clubs uit Madrid en Parijs speelden ook in het verleden niet veel wedstrijden tegen elkaar. In 2018 schakelde Real Madrid PSG uit in de achtste finale van de Champions League. De wedstrijden tussen de twee zijn vaak wel een lust voor het oog, omdat ze allebei beschikken over ontzettend veel geld. Ieder jaar verwacht men dan ook dat een van de clubs de Champions League gaat winnen. Hoewel Real Madrid drie keer achter elkaar de cup heeft gewonnen, blijft PSG nog achter.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.