award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

In mei is het weer zover: het Eurovision Songfestival (ESF) wordt dan gehouden. Het is altijd weer een spektakel vol leuke muziek, bijzondere acts … en natuurlijk de bijbehorende spanning! Want wie gaat er winnen? En hoe doet de Nederlandse inzending het? Veel mensen geven het ESF een extra spannend tintje door te proberen om de winnaar te voorspellen. En dat kan jij ook doen! Al vanaf €1 speel je mee bij één van de bookmakers voor het songfestival. Legaal, veilig en gemakkelijk.

Benieuwd naar de favoriet bij de wedkantoren? Of naar de kansen van jouw favoriete liedje of artiest? Bekijk de quoteringen bij verschillende bookmakers van het songfestival en maak nu gebruik van speciale bonussen!

[BOOKMAKERS]

Inzetten op het ESF

Het Eurovisie Songfestival bestaat uit twee halve finales en één finale. De songfestival bookmakers geven je de mogelijkheid om in te zetten op de uiteindelijke winnaar, maar je kunt dus ook al wedden op de halve finales. Daarnaast kun je bij sommige wedkantoren de top 3 of top 10 voorspellen of kun je head-to-head voorspellingen doen waarbij je gokt dat één van twee zelfgekozen liedjes hoger eindigt dan de ander. Kortom, genoeg kansen om in te zetten bij de bookmakers van het songfestival en winst te pakken!

Wat moet je weten?

Zoals altijd bij online gokken, geldt bij het ESF dat je meer kans maakt als je je goed hebt ingelezen. Als je veel kennis hebt van de kandidaten en hun nummers. Weet in welke taal er gezongen wordt, hoe de act eruit komt te zien en of er veel gedoe is rond een bepaalde deelnemers. Doorgaans is het zo dat hoe meer media aandacht een nummer krijgt, hoe hoger dat liedje eindigt. Bedenk ook dat het ESF een landenwedstrijd is, en dat sommige landen dankzij een groot aantal buurlanden of politieke bondgenoten meer stemmen krijgen!

Ontdek de bookmakers van het songfestival

Je kunt bij de meeste bookmakers op het songfestival wedden. Om je te helpen een keus te maken, hebben we wat online wedkantoren en hun bonussen voor je op een rijtje gezet. Dan kun je snel zien bij welk wedkantoor jij het best een weddenschap af kunt sluiten. Bekijk ze allemaal en ontdek je favoriet!

[BEKIJK BOOKMAKERS]

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.