award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Tweede Divisie

De Tweede Divisie is het derde niveau van Nederland waarin veelal een mix van oud-profs en veelbelovende talenten spelen om promotie naar de Keuken Kampioen Divisie … of om degradatie naar de voormalige Topklasse te voorkomen.

Bekijk alle wedstrijden
Tweede divisie logo

Tweede Divisie wedstrijden

Geen wedstrijden

Speelschema

Het speelschema voor aankomende ronde bevat weer een paar mooie, spannende potjes! Toonaangevende amateurclubs nemen het weer tegen elkaar op of spelen tegen de beloftenelftallen van profclubs. Daar kan, zoals je wellicht weet, altijd van alles gebeuren … en dat maakt de Tweede Divisie niet alleen populair bij de voetballiefhebbers, maar ook bij wedders!

Wedden & odds

Eerlijk is eerlijk, niet bij iedere bookmaker kun je wedden op de Tweede Divisie. Maar dat neemt niet weg dat er geen interessante odds te vinden zijn. Integendeel zelfs. Er is namelijk meestal minder informatie over deze competitie voorhanden bij de wedkantoren, waardoor eventuele winnaars en verliezers moeilijker in te schatten zijn. Dat biedt mooie kansen voor de slimme gokker!

Over de Tweede Divisie voetbal in Nederland

De Tweede Divisie voetbal in Nederland is door de KNVB in 2016 hervormd om de overgang van amateur- naar betaald voetbal te vergemakkelijken. Om die stap niet onoverbrugbaar groot te maken. Het is daarmee het hoogste amateurniveau van Nederland, waarin ook een paar beloftenelftallen uitkomen om de talentontwikkeling te stimuleren. Kortom, een mengelmoes van talentvolle spelers en ex-profs die zich bijvoorbeeld opnieuw in de kijker willen spelen.

Teams & clubs

In de Tweede Divisie spelen clubs die eerder in de, inmiddels verdwenen, Topklasse uitkwamen. Amateurclubs met een roemrijke geschiedenis, die ook nog wel eens een bekerstuntje uit willen halen. Je kunt daarbij denken aan clubs als AFC, Katwijk, VVSB, Kozakken Boys, de Koninklijke HFC, GVVV en de naastgelegen IJsselmeervogels en Spakenburg. Om maar eens wat te noemen.

Wedtip: check de Tweede Divisie stand & uitslagen

Wedstrijden in deze competitie laten zich doorgaans moeilijk voorspellen. Maar toch kun je je winstkansen vergroten door je goed voor te bereiden. Check bijvoorbeeld de huidige Tweede Divisie stand en de uitslagen van afgelopen speelronden om de vorm van bepaalde ploegen te bepalen. Het geeft natuurlijk geen garantie, maar het levert je wel een goed beeld op van wat je kunt verwachten.

Achtergrond

  • Land: Nederland
  • Opgericht: 2016
  • Aantal teams: 18
  • Wedden gelegaliseerd: Ja, vanaf 2020
  • Aantal teams gesponsord door bookmakers: 0

Veelgestelde vragen over de Tweede Divisie

Je kan wedden op de Tweede Divisie via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op de Tweede Divisie. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op de Tweede Divisie afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op de Tweede Divisie.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op de Tweede Divisie wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op de Tweede Divisie aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op de Tweede Divisie kan je vinden op de clubpagina van de Tweede Divisie.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor de Tweede Divisie. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op de Tweede Divisie met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van de Tweede Divisie met elkaar vergelijken op de clubpagina van de Tweede Divisie.

Er zijn verschillende bonussen voor de Tweede Divisie. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op de Tweede Divisie met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van de Tweede Divisie met elkaar vergelijken op de clubpagina van de Tweede Divisie.

Alle Tweede Divisie clubs & pagina's

vv Katwijk logo
VV Katwijk

Als één van de succesvolste amateurploegen van de afgelopen jaren, is wedden op VV Katwijk geliefd bij de insiders. Profiteer nu ook van de beste odds!

Bekijk wedstrijden
VV Noordwijk logo
VV Noordwijk

Als één van de bekendste amateurclubs van Nederland, is wedden op VV Noordwijk ontzettend populair. Check daarom snel de beste odds voor komende wedstrijden!

Bekijk wedstrijden
Quick Boys logo
Quick Boys

De Katwijkers zijn terug in de Tweede Divisie en dat betekent weer een paar mooie wedstrijden met mooie quoteringen! Bekijk ze hier allemaal en start meteen met wedden op Quick Boys!

Bekijk wedstrijden
Jong FC Volendam logo
Jong Volendam

De jonge Volendammers mogen in de Tweede Divisie laten zien wat ze waard zijn. Maar een jonge ploeg is ook vaak wisselvallig. Dat betekent dat je waarschijnlijk kunt profiteren van hoge odds bij het wedden op Jong Volendam!

Bekijk wedstrijden
TEC Tiel logo
TEC Tiel

Wil je wedden op TEC Tiel in de Tweede Divisie? Bekijk en vergelijk hier de scherpste odds van diverse bookmakers bij de komende wedstrijden!

Bekijk wedstrijden
ASWH logo
ASWH

ASWH is een nieuwkomer in de Tweede Divisie. Desalniettemin gaat de ploeg meer proberen dan zich alleen te handhaven. Kunnen ze stunten? Zet in en profiteer van hoge quoteringen bij het wedden op ASWH!

Bekijk wedstrijden
Koninklijke HFC logo
Koninklijke HFC

Één van de oudste clubs op de Nederlandse velden is terug op het hoogste amateurniveau. En hoe! Profiteer nu nog van hoge quoteringen en start direct met wedden op de Koninklijke HFC!

Bekijk wedstrijden
Jong Almere City logo
Jong Almere City

Verrassende stuntploeg met wisselende resultaten. En daarom is het interessant om te wedden op Jong Almere City. Check de odds voor komende wedstrijden!

Bekijk wedstrijden
IJsselmeervogels logo
IJsselmeervogels

De Rooien uit Spakenburg. Één van de meeste bekende amateurclubs van Nederland. En dankzij interessante quoteringen is het ook nog eens ontzettend interessant om te wedden op IJsselmeervogels.

Bekijk wedstrijden
Jong Sparta logo
Jong Sparta

Wedden Jong Sparta is altijd interessant, want de grote talenten uit de jeugdopleiding presteren best stabiel. Benieuwd naar de odds?

Bekijk wedstrijden
Excelsior Maassluis logo
Excelsior Maassluis

Defensief goed georganiseerd en voorin uiterst gevaarlijk. De Tricolores hebben een ploeg om rekening mee te houden. En dus wordt ook wedden op Excelsior Maassluis steeds populairder.

Bekijk wedstrijden
VVSB logo
VVSB

De stuntploeg van het bekertoernooi in 2016 is in de Tweede Divisie lang niet zo succesvol. Maar dat levert wel mooie odds op bij het wedden op VVSB!

Bekijk wedstrijden
Jong Vitesse logo
Jong Vitesse

Maak kennis met één van de best presterende beloftenelftallen uit de lagere divisies. Wedden op Jong Vitesse is niet alleen spannend, maar soms ook behoorlijk winstgevend!

Bekijk wedstrijden
Spakenburg logo
Spakenburg

"De Blauwen" zijn één van de meest succesvolle (en bekende) amateurploegen van het land. Wedden op Spakenburg, vooral tijdens de derby, is dan ook ontzettend populair ... en lucratief!

Bekijk wedstrijden
SVV Scheveningen logo
SVV Scheveningen

Nieuwkomer in de Tweede divisie en direct een ploeg om rekening mee te houden: twee ingrediënten voor hoge quoteringen. Profiteer en begin met wedden op SVV Scheveningen!

Bekijk wedstrijden
Rijnsburgse Boys logo
Rijnsburgse Boys

Een onvoorspelbare ploeg in de Tweede Divisie. Hoge quoteringen en spektakel gegarandeerd. Profiteer nu en start direct met wedden op Rijnsburgse Boys.

Bekijk wedstrijden
Kozakken Boys logo
Kozakken Boys

De club wordt gezien als één van de beste amateurverenigingen van Nederland. Maar kan het die favorietenrol ook waarmaken? Die vraagt maakt wedden op Kozakken Boys extra spannend!

Bekijk wedstrijden
HHC Hardenberg logo
HHC Hardenberg

Een stabiele factor in de Tweede Divisie en uitgegroeid tot gevaarlijke, onberekenbare ploeg. Dat betekent altijd mooie odds bij het wedden op HHC Hardenberg!

Bekijk wedstrijden
GVVV logo
GVVV

De club uit Veenendaal is een stabiele middenmoter in de Tweede Divisie. Het is met zowel winst- als verliespartijen interessant om te wedden op GVVVV.

Bekijk wedstrijden
FC Lienden logo
Lienden

De club uit de Betuwe zakt langzaam af naar de degradatiezone. Dat betekent wel hoge odds bij het wedden op wedstrijden van Lienden. Profiteer nu!

Bekijk wedstrijden
De Treffers logo
De Treffers

Middenmoter in de Tweede Divisie, met de potentie van een subtopper. De ploeg uit Groesbeek is wisselvallig en daarom is wedden op de Treffers een spannende optie.

Bekijk wedstrijden
Barendrecht logo
Barendrecht

Van de subtop naar de degradatiezone: deze club gaat op en neer in de Tweede Divisie. En dat is precies wat wedden op Barendrecht zo leuk én lucratief kan maken.

Bekijk wedstrijden
AFC logo
AFC

Zijn de Amsterdammers een verrassende stuntploeg of een teleurstellende middenmoter? Volg de Tweede Divisie, lees je in en begin met wedden op AFC!

Bekijk wedstrijden

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.