award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb
Exclusieve deal: netbet bookmaker Tot € 150,- bonus op je eerste storting Pak die bonus!

Erzurumspor

Wedden op Erzurumspor

Bekijk alle wedstrijden
Erzurumspor logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op BB Erzurumspor

Na drie promoties op rij speelt Büyükşehir Belediye Erzurumspor voor het eerst op het hoogste niveau van Turkije. De Süper Lig lijkt echter toch nog een niveautje te hoog voor de ploeg uit Erzurum. De ploeg wint maar lastig en scoort ook erg weinig.

Na 27 wedstrijden heeft BB Erzurumspor nog geen enkele uitwedstrijd weten te winnen. Gokken tegen Erzurumspor zal dus niet de hoogste quoteringen opleveren, maar lijkt op dit moment wel een zekerheidje, Bij ons vind je alle informatie die je nodig hebt om zo goed mogelijk te gokken op de Süper Lig.

Geschiedenis

BB Erzurumspor is de jongste club uit de Süper Lig en bestaat pas sinds 2005. De club is van de gemeente Erzurum en speelt sinds 2010 op het vijfde niveau van Turkije. De ploeg is sindsdien als een raket omhoog geschoten en haalde binnen tien jaar de Süper Lig.

Noemenswaardige spelers

Hakan Canbazoglu is misschien niet de meest bekendste speler van BB Erzurumspor, maar de doelman zorgde er wel voor dat de club nu op het hoogste niveau speelt. In de play-offs voor promotie naar de Süper Lig van vorig seizoen eindigde de wedstrijd tegen Gazişehir Gaziantep FK in penalty’s. Hakan zorgde er met drie reddingen voor dat BB Erzurumspor de penaltyreeks won.

Noemenswaardige managers

Mehmet Altiparmak was de man die BB Erzurumspor naar het hoogste niveau van Turkije wist te brengen. De trainer werd zesde met BB Erzurumspor in hun eerste seizoen op het tweede niveau, maar wist via de play-offs toch een plekje op het hoogste niveau te bemachtigen.

Informatie

  • Plaats: Erzurum
  • Stadion: Kazim Karabekir Stadium
  • Opgericht: 2005
  • Clubkleuren: Blauw/wit
  • Bijnamen: Dadaşlar, Palandöken Kartalları

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Kampioen 3. Lig 1x

Stadion

De ploeg speelt zijn wedstrijden in het Kazim Karabekir Stadion dat een capaciteit van 23.700 heeft.

Uit het archief

Verdubbel je eerste storting tot €200 met de Betfirst welkomstbonus!
Profiteer direct van deze bonus