award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app! Downloaden

De opmars van kickboksen is enorm in Nederland. Glory is ’s werelds grootste kickboksorganisatie en heeft onder anderen Rico Verhoeven en Badr Hari onder contract. Net als bij andere vechtsporten kun je natuurlijk ook gokken op de megagevechten van Glory! Met iedere maand een groot evenement heb je bijna altijd wel wedstrijden om op in te kunnen zetten. Benieuwd naar de odds? Vergelijk de quoteringen van onze bookmakers, profiteer van dikke bonussen en start direct met wedden op Glory wedstrijden!

Mogelijkheden bij wedden op Glory

Ook bij wedden op Glory gevechten is het voorspellen van de winnaar de meest populaire optie. Er is weliswaar ook een gelijkspel mogelijk, maar dit gebeurt echter zelden dus erop gokken is misschien niet de beste optie. Naast het wedden op de winnaar van een hele wedstrijd, kun je ook op de winnaar van een bepaalde ronde inzetten. Dit kun je ook live, dus tijdens de gevecht zelf, doen bij een aantal bookmakers.

Ook bij het wedden op Glory gevechten heb je vaak de over/under weddenschap. Hier voorspel je het aantal rondes dat het gevecht duurt. Ook kun je nog wedden op manier waarop de wedstrijd eindigt. Zo kan kan het gevecht beslist worden met een knock-out, technische knock-out of een diskwalificatie.

Glory evenementen

Iedere maand staat er wel een Glory evenement op het programma, soms ook in Nederland. Zo werden Glory 51 en Glory 62 in Rotterdam gehouden, was Glory 59 in Amsterdam en Glory 65 in Utrecht. Tijdens deze events zijn er gemiddeld negen tot wel vijftien gevechten in verschillende gewichtsklassen. Meer dan genoeg opties bij het wedden op Glory wedstrijden dus!

wedden op glory

Bekende namen

Rico Verhoeven is voor de Nederlanders natuurlijk de bekendste naam verbonden aan de kickboksorganisatie. Verhoeven staat er al sinds 2012 onder contract en won in 2014 de zwaargewicht titel, die hij sindsdien niet meer af heeft hoeven staan.

Ook staat sinds kort Badr Hari onder contract bij Glory. Hari tekende een contract van drie jaar bij de organisatie en zal zes keer de ring in moeten. Er komt bovendien weer een gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven aan. In 2016 vochten de twee al tegen elkaar, waarbij Rico Verhoeven toen won omdat Hari geblesseerd raakte. Verhoeven gaf eerder al aan zijn contract niet te willen verlengen als de rematch er niet van zou komen.

Een andere bekende kickbokser die voor Glory uitkomt is Jamal Ben Saddik. De Belg vocht in 2017 nog tegen Verhoeven in een ‘supergevecht’ in Rotterdam, maar verloor toen.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Ontvang gratis de beste EK wedtips!

Close

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.