award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Max is populair. En terecht, want ondanks zijn nog prille carrière als autocoureur in de Formule 1 wist hij toch al aardig wat races op zijn naam te schrijven en podiumplekken te bemachtigen. Dat maakt onze jongeling bovendien een interessante keuze om op te gokken. Met relatief hoge quoteringen en toch behoorlijke winkansen, levert wedden op Max verstappen soms een hoge winst op.

Benieuwd naar jouw eigen winkansen? Bekijk de odds voor de volgende GP, zet in en win!

[ROBERT TOEVOEGEN ODDS/LINKS]

Kennis is macht

Wedden op Max Verstappen gaat het best als je goed op de hoogte bent van zijn situatie. Zit-ie lekker in zijn vel? Gaat het goed met de auto of valt Max vaak uit met motorpech? En is de volgende GP op een circuit dat ‘m goed ligt? Kennis is macht. Dus als je veel weet, kun je met veel factoren rekening houden en je winkansen vergroten. Lees je dus altijd goed in voordat je gaat wedden op Max Verstappen!

Daarvoor hoef je gelukkig niet het hele internet af te struinen. Veel bookmakers en wedkantoren geven uitgebreide analyses en voorspellingen van experts. Daarin staat vaak alles wat je moet weten over de volgende race. Alles over de concurrentie, over de inhaalmogelijkheden van de baan en over het weer. Max rijdt bijvoorbeeld graag op een natte baan. Wedtip van ons. Gratis en voor niets.

Soorten weddenschappen

Je kunt op verschillende manieren wedden op Max Verstappen. Natuurlijk kun je er op gokken dat hij  de race wint of dat hij op pole position, maar elke Grand Prix zijn er ook Head 2 Head weddenschappen: weddenschappen waarbij je tussen twee coureurs kunt kiezen wie er het snelst is. Interessant als je denkt dat Max sneller is dan zijn teamgenoot of dat hij eerder over de streep komt dan Hamilton of Vettel. Ook kun je vaak inzetten op de positie waarop Max finisht of op wie er uiteindelijk wereldkampioen gaat worden.

Bekijk de verschillende wedkantoren en ontdek de mogelijkheden van online wedden op Max Verstappen!

[BEKIJK WEDKANTOREN]

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.