award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Rico Verhoeven is een Nederlandse kickbokser, die sinds 2004 op professioneel niveau wedstrijden afwerkt. Verhoeven is vooral actief in de evenementen van de kickboksorganisatie Glory, maar is ook bekend van zijn ‘supergevecht’ tegen Badr Hari in Oberhausen. Rico won het gevecht nadat Hari een armblessure kreeg. Momenteel is Verhoeven wereldkampioen zwaargewichten van Glory. Hij heeft zijn titel al acht keer weten te verdedigen. Altijd spektakel en dus is wedden op Rico Verhoeven ontzettend populair – bij fans en de bookmakers.

Mogelijkheden bij wedden op Rico Verhoeven

Net als bij de meeste sporten is een weddenschap op de winnaar van het kickbocksgevecht één van de meest voorkomende en populaire opties. Ook bij het kickboksen is er een gelijkspel mogelijk. Al is dit wel heel erg zeldzaam; er is nog geen enkel gevecht van Verhoeven gelijk geëindigd. Naast het gokken op de winnaar van een hele wedstrijd, kun je ook op de winnaar van een bepaalde ronde inzetten. Dit kun je ook live, tijdens de wedstrijd, doen. En dus is live wedden op Rico Verhoeven ook een interessante optie.

Ook bij het kickboksen heb je de over/under weddenschap. Je voorspelt hierbij het aantal rondes dat de wedstrijd duurt. Daarnaast kun je ook nog gokken op de manier waarop een kickbokser wint. Zo kan een gevecht eindigen in een knock-out, technische knock-out of een diskwalificatie.

Evenementen

In 2019 staat er weer een gevecht tussen Rico Verhoeven en Jamal Ben Saddik op het programma. De twee vochten in 2011 en 2017 al eens met elkaar. In 2011 ging de overwinning naar Ben Saddik, terwijl Verhoeven in 2017 zijn wereldtitel succesvol wist te verdedigen.

Daarnaast kunnen we snel weer een mooi gevecht verwachten tussen Rico Verhoeven en Badr Hari. Verhoeven zei al tegen de pers dat hij zijn contract bij Glory niet wilde verlengen als er geen gevecht met Hari zou komen – en die komt er.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.