award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Antalyaspor

Een club uit de middenmoot. Maar dan met ups en downs. Dat gegeven maakt wedden op Antalyaspor interessant, spannend en lucratief tegelijkertijd.

Bekijk alle wedstrijden
Antalyaspor logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Antalyaspor

Als er één wisselvallige ploeg in de Turkse Süper Lig speelt, dan is dat Antalyaspor. De ploeg degradeerde in 2014, maar stond drie jaar later alweer trots op een plek in de subtop om het jaar daarop weer net boven de degradatiestreep te eindigen. Kortom, een onvoorspelbare ploeg.

Diezelfde onberekenbaarheid is wel geliefd onder mensen die gokken op voetbalwedstrijden. Het betekent namelijk dat de odds bij het wedden op Antalyaspor relatief hoog zijn en de winstkansen soms behoorlijk groot. Check hierboven de hoogste odds en neem een duik in de statistieken voor een succesvolle, lucratieve sportweddenschap.

Geschiedenis van Antalyaspor

Antalyaspor ontstond in 1966 uit een fusie tussen drie verschillende clubs en promoveerde in 1982 voor het eerst naar de Süper Lig nadat het kampioen werd op het tweede niveau van Turkije. Het grootste succes boekte de ploeg in 2000 toen het de finale van de Turkse beker haalde. Hierin verloor het met 5-3 van Galatasaray.

Noemenswaardige spelers

Enkele bekende spelers het roodwitte shirt hebben gedragen zijn Samuel Eto’o, Ismaïl Aisatti, Moestafa El Kabir, Mile Jedinak, Burak Yilmaz en William Vainqueur.

Noemenswaardige managers

Rüdiger Abramczik was de grote man achter het succes van de club in 2000. De Duitser speelde in het verleden voor Schalke, Dortmund en Galatasaray en loodste Antalyaspor naar de finale van de Turkse Beker. Langer dan een seizoen bleef hij echter niet.

Informatie

  • Plaats: Antalya
  • Stadion: Antalya Arena
  • Opgericht: 1966
  • Clubkleuren: Rood/wit
  • Bijnamen: Akrepler

Veelgestelde vragen over Antalyaspor

Je kan wedden op Antalyaspor via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Antalyaspor. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Antalyaspor afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Antalyaspor.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Antalyaspor wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Antalyaspor aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Antalyaspor kan je vinden op de clubpagina van Antalyaspor.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Antalyaspor. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Antalyaspor met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Antalyaspor met elkaar vergelijken op de clubpagina van Antalyaspor.

Er zijn verschillende bonussen voor Antalyaspor. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Antalyaspor met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Antalyaspor met elkaar vergelijken op de clubpagina van Antalyaspor.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Kampioen 1. Lig 2x

Rivaliteit

De grote rivaal van Antalyaspor is Denizlispo. Beide ploegen komen uit het westen van Anatolië. De wedstrijd is 79 keer gespeeld, waarvan Antalyaspor er 32 won.

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.