award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app! Downloaden

Eintracht Frankfurt

De club heeft een onberekenbare ploeg met wisselende resultaten. Altijd in staat om te stunten ... maar ook om kansloos te verliezen. Kortom, altijd mooie odds bij het wedden op Eintracht Frankfurt!

Bekijk alle wedstrijden
Eintracht Frankfurt logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt is een wisselvallige club. Het ene jaar doen ze het heel goed en het andere jaar veel minder. Zo werden ze in het seizoen 2012/13 nog 6e, maar eindigden ze in het seizoen 15/16 bijna onderaan de ranglijst van de Duitse competitie. Maar dat betekent ook dat de club altijd kan stunten.

Wedstrijden van deze Duitse club laten zich daarom vaak moeilijk voorspellen. En dat zie je terug in uiteenlopende quoteringen bij verschillende bookmakers. Profiteer nu van de beste odds en start met wedden op Eintracht Frankfurt!

Geschiedenis van Eintracht Frankfurt

De club is opgericht in 1920 na meerdere fusies met sportverenigingen in Frankfurt. Sinds het bestaan van de club heeft het meerdere successen geboekt.

Noemenswaardige spelers

Eintracht Frankfurt heeft redelijk wat goeie voetballers gehad. De meest bekende van deze spelers speelde in de jaren 70, 80 en 90. Zo speelde de wereldberoende Augustine “Jay-Jay” Okocha voor de Duitsers. Hij speelde van 1992 tot 1996 voor de club. Hij werd vooral bekend door zijn goede wedstrijden voor het nationale team van Nigeria, maar ook werd hij in 2004 en 2005 Afrikaans speler van het jaar.

Bernd Hölzenbein speelde in totaal 420 wedstrijden voor de club tussen 1967 tot 1981. De vleugelspits werd in 1974 wereldkampioen met Duitsland. In Nederland is hij vooral bekend om de schwalbe in de WK-finale van 1974.  We gaan dan ook niet te veel in op Bernd Hölzenbein

 Jürgen Grabowksi is ook een echte clubman. Hij speelde zijn hele leven voor Eintracht Frankfurt. Tussen 1965 en 1980 kwam hij tot 441 wedstrijden. Hij wordt dan ook niet voor niks beschouwd als Mister Eintracht. In de periode dat hij voor de club speelde was hij dan ook de absolute ster en leider op het veld.

Noemenswaardige managers

Paul Oßwald was de coach toen Eintracht Frankfurt in 1959 landskampioen werd en in 1960 de Europacup 1 finale haalde. Dat is tot nu toe de enige keer dat de club landskampioen werd.

De UEFA Cup werd gewonnen onder Friedel Raush. Hij won de beker als manager in 1980. De coach was maar een jaar manager van Eintracht Frankfurt. Als manager was hij redelijk succesvol. Zo is hij de meest succesvolle coach van het Zwitserse FC Luzern.

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app!

Informatie

  • Plaats: Frankfurt am Main
  • Stadion: Commerzbank-Arena
  • Opgericht: 1899
  • Clubkleuren: Rood/zwart/wit
  • Bijnamen: SGE, Adlerträger

Veelgestelde vragen over Eintracht Frankfurt

Je kan wedden op Eintracht Frankfurt via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Eintracht Frankfurt. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Eintracht Frankfurt afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Eintracht Frankfurt.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Eintracht Frankfurt wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Eintracht Frankfurt aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Eintracht Frankfurt kan je vinden op de clubpagina van Eintracht Frankfurt.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Eintracht Frankfurt. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Eintracht Frankfurt met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Eintracht Frankfurt met elkaar vergelijken op de clubpagina van Eintracht Frankfurt.

Er zijn verschillende bonussen voor Eintracht Frankfurt. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Eintracht Frankfurt met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Eintracht Frankfurt met elkaar vergelijken op de clubpagina van Eintracht Frankfurt.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Landskampioen 1x
  • DFB-Pokal 5x
  • UEFA Cup 1x

Supporters

Eintracht Frankfurt heeft 60000 leden. Zoals de meeste ploegen in Duitsland heeft het vaak een uitverkocht huis. Ook haalt het gemiddeld zeer hoge toeschouwersaantallen.

Rivalen

De voornaamste rivaal van Eintracht Frankfurt is Kickers Offenbach. Al speelt deze club al lange tijd niet meer op het hoogste niveau. Daardoor wordt deze wedstrijd maar zelden gespeeld.

Weetje

Karl-Heinz Körbel speelde zijn hele leven voor Eintracht Frankfurt. Hierdoor kwam hij tot 602 wedstrijden voor Eintracht Frankfurt. Hierdoor is hij de speler met de meeste wedstrijden in de Bundesliga.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Ontvang gratis de beste EK wedtips!

Close

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.