award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb
Exclusieve deal: netbet bookmaker € 50,- welkomstbonus Dit wil ik!

Eintracht Frankfurt

Note: hier een korte samenvatting over de club in kwestie met 'wedden op club' als afsluiting. Paar regeltjes maar.

Bekijk alle wedstrijden
Eintracht Frankfurt logo

Wedstrijden

TijdWedstrijdThuisGelijkspelUit
Morgen 20:30VfL Wolfsburg
-
Eintracht Frankfurt
VfL Wolfsburg
2.7
@ Betfirst
Gelijkspel
3.65
@ Tipbet
Eintracht Frankfurt
2.8
@ Betfirst
Zaterdag 15:30Eintracht Frankfurt
-
Hertha BSC Berlin
Eintracht Frankfurt
1.5
@ Tipbet
Gelijkspel
4.9
@ Tipbet
Hertha BSC Berlin
6.3
@ Betfirst
Donderdag 21:00Eintracht Frankfurt
-
Chelsea
Eintracht Frankfurt
2.85
@ Tipbet
Gelijkspel
3.45
@ Tipbet
Chelsea
2.55
@ Tipbet

Wedden op Eintracht Frankfurt

Eintracht Frankfurt is een club die moeilijk te vatten valt. Het ene jaar doen ze het heel goed en het andere jaar veel minder. Zo werden ze in het seizoen 2012/13 nog 6e, maar werden ze in het seizoen 15/16 16e. De club presteert dus wisselvallig, maar weet soms wel te verassen. Zeker als ze een keer een goede spelersgroep hebben. Daarom kan Eintracht Frankfurt in sommige seizoenen heel veel geld opleveren. Kijk daarom op onze site bij welke bookmakers jij het beste kan beginnen met wedden op Eintracht Frankfurt.

Ook al presteert de club soms wisselvallig aan de fans licht het niet. De club weet hun stadion ook in de mindere jaren uitverkocht te krijgen. Daarom kan dat het extra steuntje in de rug opleveren als het minder gaat met Eintracht Frankfurt, waardoor ze toch winnen. Daarom vindt je op onze site de beste bookmakers met de beste quoteringen. Zodat als jij gaat gokken op Eintracht Frankfurt de grootste winsten behaald.

Geschiedenis

De club is opgericht in 1920 na meerdere fusies met sportverenigingen in Frankfurt. Sinds het bestaan van de club heeft het meerdere successen geboekt.

Beste spelers uit het verleden

Eintracht Frankfurt heeft redelijk wat goeie voetballers gehad. De meest bekende van deze spelers speelde in de jaren 70, 80 en 90. Zo speelde de wereldberoende Augustine “Jay-Jay” Okocha voor Eintracht Frankfurt. Hij speelde van 1992 tot 1996 voor de club. Hij werd vooral bekend door zijn goede wedstrijden voor het nationale team van Nigeria, maar ook werd hij in 2004 en 2005 Afrikaans speler van het jaar.

Bernd Hölzenbein speelde in totaal 420 wedstrijden voor Eintracht Frankfurt tussen 1967 tot 1981. De vleugelspits werd in 1974 wereldkampioen met Duitsland. In Nederland is hij vooral bekend om de schwalbe in de WK-finale van 1974.  We gaan dan ook niet te veel in op Bernd Hölzenbein

 Jürgen Grabowksi is ook een echte Eintracht Frankfurter. Hij speelde zijn hele leven voor Eintracht Frankfurt. Tussen 1965 en 1980 kwam hij tot 441 wedstrijden. Hij wordt dan ook niet voor niks beschouwd als Mister Eintracht. In de periode dat hij voor Eintracht Frankfurt speelde was hij dan ook de absolute ster en leider op het veld.

Beste managers uit het verleden

Paul Oßwald was de coach toen Eintracht Frankfurt in 1959 landskampioen werd en in 1960 de Europacup 1 finale haalde. Dat is tot nu toe de enige keer dat de club landskampioen werd.

De UEFA Cup werd gewonnen onder Friedel Raush. Hij won de beker als manager in 1980. De coach was maar een jaar manager van Eintracht Frankfurt. Als manager was hij redelijk succesvol. Zo is hij de meest succesvolle coach van het Zwitserse FC Luzern.

Informatie

  • Plaats: Frankfurt am Main
  • Stadion: Commerzbank-Arena
  • Opgericht: 1899
  • Clubkleuren: Rood/zwart/wit
  • Bijnamen: SGE, Adlerträger

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Landskampioen 1x
  • DFB-Pokal 5x
  • UEFA Cup 1x

Supporters

Eintracht Frankfurt heeft 60000 leden. Zoals de meeste ploegen in Duitsland heeft het vaak een uitverkocht huis. Ook haalt het gemiddeld zeer hoge toeschouwersaantallen.

Rivalen

De voornaamste rivaal van Eintracht Frankfurt is Kickers Offenbach. Al speelt deze club al lange tijd niet meer op het hoogste niveau. Daardoor wordt deze wedstrijd maar zelden gespeeld.

Weetje

Karl-Heinz Körbel speelde zijn hele leven voor Eintracht Frankfurt. Hierdoor kwam hij tot 602 wedstrijden voor Eintracht Frankfurt. Hierdoor is hij de speler met de meeste wedstrijden in de Bundesliga.

Uit het archief

Verdubbel je eerste storting tot €200 met de Betfirst welkomstbonus!
Profiteer direct van deze bonus