award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Hannover 96

Wedden op Hannover 96 is meestal wel een goede keus. De wedstrijden leveren interessante odds op. En anders kun je de club altijd nog gebruiken als 'zekerheidje' in een gecombineerde bet.

Bekijk alle wedstrijden
Hannover 96 logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Hannover 96

Hannover 96 is doorgaans een laagvlieger in de Bundesliga. Maar dat neemt niet weg dat ze niet kunnen verrassen. Integendeel, de club is af en toe zelfs terug te vinden in de subtop. Je weet het dus maar nooit met deze Duitsers.

Ondanks de prestaties is de club wel bijzonder populair. Het grote stadion is altijd voor een groot deel gevuld met fanatieke fans die als een twaalfde man achter de club staan. Daardoor is niets zeker en dat levert meestal een aantal mooie quoteringen op bij het wedden op Hannover 96!

Geschiedenis van Hannover 96

Hannover 96 is opgericht in 1896. In de geschiedenis is de club twee keer landskampioen geweest, maar dit is al heel lang geleden. Zeker de laatste jaren gaat het weer minder met de club. Zo degradeerde de club in het seizoen 15/16, al wist de club het jaar erop weer gelijk te promoveren.

Noemenswaardige spelers

Misschien wel de beste jeugdexponent is Per Mertesacker. In 1995 kwam hij al in de jeugd te spelen en in 2003 maakte hij zijn debuut voor de club. Uiteindelijk speelde hij 82 wedstrijden voor de club, waarna hij werd gekocht door Werder Bremen. In eerste instantie wist hij nog niet vaak indruk te maken, omdat hij vaak als rechtsback werd gepositioneerd. Pas in het seizoen 2004/05 werd hij echt basisspeler voor Hannover 96.

Hij was een van de beste kiepers ooit van Hannover 96. Robert Enke speelde 164 wedstrijden voor de vereniging tussen 2004 en 2009. In het buitenland lukte het niet om goed te presteren, maar bij Hannover 96 lukte hem dat wel. In 2007 werd hij dan ook aanvoerder van de club. Het trieste aan het verhaal is dat hij op 10 november 2009 voor de trein sprong. Hij leed al sinds 2003 aan depressies.

Walter Rodekamp speelde van 1963 tot 1968 voor Hannover 96. Met 20 doelputen in 22 wedstrijden was zorgde hij in 1964 voor Bundesliga promotie. Hij was tevens ook de eerste international van de club na de oorlog. Door zijn uitstekende schietkracht, kreeg de speler dan ook in zijn tijd zijn eigen liederen.

Noemenswaardige managers

Voor de oorlog was Robert Fuchs de meest belangrijke trainer voor de club. Hij was vanaf 1932 tot 1946 de coach van de club. Hij is dan ook verreweg de langstzittende coach geweest van de club. Voor de rest is het vooral een komen en gaan geweest van trainers. De meeste coaches zijn niet langer gebleven dan 3 jaar. Waarbij Michael Schj├Ânberg zelfs maar 6 dagen aan het roer stond.

Informatie

  • Plaats: Hannover
  • Stadion: HDI Arena
  • Opgericht: 1896
  • Clubkleuren: Groen/zwart/rood
  • Bijnamen: Die Roten

Veelgestelde vragen over Hannover 96

Je kan wedden op Hannover 96 via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Hannover 96. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Hannover 96 afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Hannover 96.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Hannover 96 wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Hannover 96 aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Hannover 96 kan je vinden op de clubpagina van Hannover 96.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Hannover 96. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Hannover 96 met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Hannover 96 met elkaar vergelijken op de clubpagina van Hannover 96.

Er zijn verschillende bonussen voor Hannover 96. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Hannover 96 met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Hannover 96 met elkaar vergelijken op de clubpagina van Hannover 96.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Landskampioen 2x
  • DFB-Pokal 1x

Rivalen

De Lower Saxony derby wordt gespeeld tussen Hannover 96 en Eintracht Braunschweig. Deze wedstrijd wordt alleen niet altijd gespeeld vanwege dat de clubs beide vaak op verschillende niveaus spelen.

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.