award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app! Downloaden

Europa League stand

Welke teams doen het goed in de groepen? Welke staan onderaan? En hoeveel staat het nu eigenlijk? Check hier de actuele Europa League stand!

Bekijk alle wedstrijden
Europa League stand

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Hoe staat het ervoor in de poules? Wat waren de uitslagen van de knock-out fase? Welke ploegen hebben een goede uitgangspositie verworven en kunnen wat gas terug nemen? En welke teams moeten er een tandje bij doen? Het antwoord op al die vragen vind je terug in de Europa League stand. Met de actuele standen ben je meteen weer op de hoogte van de verhoudingen. En die informatie kun je weer mooi gebruiken bij het plaatsen van een slimme bet!

Altijd de actuele Europa League stand

In de het toernooi worden heel wat wedstrijden afgewerkt. Alleen in de poules worden al 144 wedstrijden gespeeld en in de knock-out fase komen daar nog 61 spannende potjes bij. Na iedere ronde veranderen de onderlinge verhoudingen en dus werken we ook na iedere ronde de Europa League stand bij. Op die manier kun je altijd kennis nemen van de meest recente standen en is je informatie altijd up to date. Wel zo prettig bij het wedden op de Europa League.

Van kwalificatie tot finale

We houden de complete Europa League stand voor je bij. Van de uitslagen in de kwalificatie en de groepsfase tot aan de tussenstanden in de knock-out wedstrijden. Daarmee kun je goed inschatten hoe groot de kans is dat een ploeg de volgende ronde bereikt. Maar niets is zeker natuurlijk, want er staan altijd onvoorspelbare wedstrijden op het programma. En dat is precies wat het toernooi zo geliefd maakt. Onder voetballiefhebbers én gokkers.

Uitslagen & samenvattingen

Maar hoe zijn de veranderingen in de Europa League stand tot stand gekomen? Check dan de uitslagen en resultaten van de afgelopen wedstrijden. Of bekijk de samenvattingen van de wedstrijden en ontdek wat er zich de vorige ronde afspeelde op de Europese velden. Handig als je de wedstrijden een keer moest missen en je toch weer op de hoogte wilt zijn!

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app!

Informatie

Links

Veelgestelde vragen over Europa League stand

Je kan wedden op Europa League stand via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Europa League stand. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Europa League stand afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Europa League stand.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Europa League stand wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Europa League stand aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Europa League stand kan je vinden op de clubpagina van Europa League stand.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Europa League stand. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Europa League stand met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Europa League stand met elkaar vergelijken op de clubpagina van Europa League stand.

Er zijn verschillende bonussen voor Europa League stand. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Europa League stand met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Europa League stand met elkaar vergelijken op de clubpagina van Europa League stand.

Achtergrondinformatie

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Ontvang gratis de beste EK wedtips!

Close

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.