award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Europa League stand

Welke teams doen het goed in de groepen? Welke staan onderaan? En hoeveel staat het nu eigenlijk? Check hier de actuele Europa League stand!

Bekijk alle wedstrijden
Europa League stand

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Hoe staat het ervoor in de poules? Wat waren de uitslagen van de knock-out fase? Welke ploegen hebben een goede uitgangspositie verworven en kunnen wat gas terug nemen? En welke teams moeten er een tandje bij doen? Het antwoord op al die vragen vind je terug in de Europa League stand. Met de actuele standen ben je meteen weer op de hoogte van de verhoudingen. En die informatie kun je weer mooi gebruiken bij het plaatsen van een slimme bet!

Altijd de actuele Europa League stand

In de het toernooi worden heel wat wedstrijden afgewerkt. Alleen in de poules worden al 144 wedstrijden gespeeld en in de knock-out fase komen daar nog 61 spannende potjes bij. Na iedere ronde veranderen de onderlinge verhoudingen en dus werken we ook na iedere ronde de Europa League stand bij. Op die manier kun je altijd kennis nemen van de meest recente standen en is je informatie altijd up to date. Wel zo prettig bij het wedden op de Europa League.

Van kwalificatie tot finale

We houden de complete Europa League stand voor je bij. Van de uitslagen in de kwalificatie en de groepsfase tot aan de tussenstanden in de knock-out wedstrijden. Daarmee kun je goed inschatten hoe groot de kans is dat een ploeg de volgende ronde bereikt. Maar niets is zeker natuurlijk, want er staan altijd onvoorspelbare wedstrijden op het programma. En dat is precies wat het toernooi zo geliefd maakt. Onder voetballiefhebbers én gokkers.

Uitslagen & samenvattingen

Maar hoe zijn de veranderingen in de Europa League stand tot stand gekomen? Check dan de uitslagen en resultaten van de afgelopen wedstrijden. Of bekijk de samenvattingen van de wedstrijden en ontdek wat er zich de vorige ronde afspeelde op de Europese velden. Handig als je de wedstrijden een keer moest missen en je toch weer op de hoogte wilt zijn!

Informatie

Links

Achtergrondinformatie

Uit het archief

Open een account bij Ladbrokes en speel €10 op een match naar keuze!
Registreren