award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Cádiz CF

Wedden op Cádiz CF kan heel leuk zijn. Het is namelijk een club met een wisselvallige geschiedenis. Ze promoveren en degraderen constant, maar je mag ze zeker niet onderschatten. Want ze zijn altijd in voor een stunt!

Bekijk alle wedstrijden
Cádiz CF logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

WEDDEN OP CÁDIZ CF

Deze Spaanse club is voornamelijk bekend in de Segunda División. Hier hebben ze in totaal 41 jaar doorgebracht. Sinds het seizoen van 2020/21 spelen ze in de Primera División. Als promovendus lieten ze gelijk weten wat ze in huis hadden in dat seizoen wisten de Los Piratas meteen in een uitwedstrijd van regerend kampioen Real Madrid te winnen. Ze zijn dus een interessante ploeg om in de gaten te houden bij onze bookmakers!

GESCHIEDENIS VAN CÁDIZ CF

Cádiz is opgericht in 1910 en ze wisten zich een aantal jaar later al in de Segunda División A te plaatsen. De Segunda División A is de tweede competitie in Spanje, daarna is er de Segunda División B en de Tercera División. Die laatste is waar Cádiz in 1943 terecht komt.

20 jaar lang blijft de club in de tweede divisie van het Spaanse voetbal, tot het seizoen van 1977. In dit jaar komt de club voor het eerst in de Primera División. Jammer voor hen degraderen ze hetzelfde seizoen weer terug naar de tweede divisie. Zo wisselt de club constant tussen de Primera División en Segunda División B.

De club kent één lange periode in de eerste divisie; tussen 1986 en 1993 was de club aan een stuk door in de Spaanse top. Ze kwamen niet hoger dan de 12e plek, dus dat is tot nu toe ook het hoogste wat ze hebben gehaald.

CaNOEMENSWAARDIGE SPELERS

Miguel Bernardo Bianquetti is een oud Spaanse voetballer die tussen 1973 en 1988 heeft gespeeld voor Barcelona. Hij begon zijn professionele carrière bij Cádiz.

Daniel González Güiza is een Spaanse aanvaller die een aantal beslissende doelpunten heeft gemaakt in zijn tijd bij Cádiz. Güiza maakte deel uit van het Spaanse elftal dat in 2008 het EK had gewonnen.

NOEMENSWAARDIGE MANAGERS

Er zijn twee managers die voor de geschiedenis van Cádiz belangrijk zijn: Enrique Mateos Mancebo & Álvaro Cervera Díaz.

Mateos was manager toen Cádiz voor het eerst in de Primera Divisón promoveerde.

Díaz is de manager die de recenter met Cádiz promoveerde naar de Primera División

Informatie

  • Plaats: Cádiz
  • Stadion: Estadio Ramón de Carranza
  • Opgericht: 1910
  • Clubkleuren: Geel/blauw
  • Bijnamen: Los Piratas, El Submarino Amarillo

Veelgestelde vragen over Cádiz CF

Je kan wedden op Cádiz CF via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Cádiz CF. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Cádiz CF afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Cádiz CF.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Cádiz CF wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Cádiz CF aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Cádiz CF kan je vinden op de clubpagina van Cádiz CF.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Cádiz CF. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Cádiz CF met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Cádiz CF met elkaar vergelijken op de clubpagina van Cádiz CF.

Er zijn verschillende bonussen voor Cádiz CF. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Cádiz CF met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Cádiz CF met elkaar vergelijken op de clubpagina van Cádiz CF.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Segunda División A: 2004/05, 2019/20
  • Segunda División B: 2000/01, 2008/09

Weetjes

Het pre-season toernooi Ramon de Carranza Trophy wordt in Cádiz gehouden.

Supporters

De Cádiz supporters hebben de supporters van FC Barcelona gepest. Ze zongen de hele tijd ‘Waar is Messi? Leo Messi, waar is hij?’ toen de wedstrijd in 0-0 eindigde.

Rivaliteit

Cádiz kent geen rivaliteit met grote clubs uit de Spaanse competitie, wel met de kleinere Xerez Sports Club.

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.