award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Real Valladolid

Een stugge ploeg die weinig doelpunten tegen krijgt. Maar er ook weinig maakt. Kan de ploeg op die manier degradatie afwenden? Maak 't mee en maak 't extra spannend door te wedden op Real Valladolid!

Bekijk alle wedstrijden
Real Valladolid logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Real Valladolid

Real Valladolid speelde al jaren niet meer op het hoogste niveau tot aan het eind van het seizoen 2017/2018 en het wist te promoveren naar La Liga. Dat gegeven maakt de ploeg tot eersterangs degradatiekandidaat onder de analytici. Maar die zitten er ook wel eens naast.

Om zich te handhaven op het hoogste niveau graaft de ploeg zich regelmatig in. Door weinig goals weg te geven en zelf proberen vanuit de counter te scoren, probeert de club de puntjes bijeen te sprokkelen. En dat lukt vaak best aardig, dus is wedden op Real Valladolid vanwege de hoge quoteringen een interessante optie.

Geschiedenis van Real Valladolid

In 1928 fuseerden Real Unión Deportiva de Valladolid en Club Deportivo Espanol in wat nu de huidige club is. De club begon op het derde niveau van Spanje, maar maakte twintig jaar later zijn debuut op het hoogste niveau in Spanje. Sindsdien schommelt de club tussen de twee hoogste niveaus, met een enkel jaar in de Segunda B.

Beste spelers uit het verleden

Enkele bekende spelers die het paarswitte shirt hebben gedragen zijn Aritz Aduriz, Gabriel Heinze, Diego Costa, Duje Cop, Fernando Hierro, René Higuita en Bartholomew Ogbeche.

Beste managers uit het verleden

Een van de meest succesvolle trainer uit de geschiedenis van de club is Antontio Barrios. Barrios nam in 1946 de leiding over en promoveerde twee keer achter elkaar met de club. Hierdoor kwam Valladolid voor het eerst in de Priméra Division. Barrios werd uiteindelijk nog drie keer trainer van de club.

Informatie

  • Plaats: Valladolid
  • Stadion: Giuseppe
  • Opgericht: 1928
  • Clubkleuren: Wit/paars
  • Bijnamen: Pucela, Los Blanquivioletas

Veelgestelde vragen over Real Valladolid

Je kan wedden op Real Valladolid via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Real Valladolid. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Real Valladolid afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Real Valladolid.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Real Valladolid wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Real Valladolid aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Real Valladolid kan je vinden op de clubpagina van Real Valladolid.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Real Valladolid. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Real Valladolid met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Real Valladolid met elkaar vergelijken op de clubpagina van Real Valladolid.

Er zijn verschillende bonussen voor Real Valladolid. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Real Valladolid met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Real Valladolid met elkaar vergelijken op de clubpagina van Real Valladolid.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Segunda División 1x
  • Copa de la Liga 1x

Weetje

Real Valladolid heeft het record van meeste wedstrijden ongeslagen in de Segunda División, met 29 wedstrijden.

Supporters

De Komando Violeta is de harde kern van Real Valladolid en werd opgericht in 2005.

Rivaliteit

De grote rivaal van Valladolid is regiogenoot Salamanca CF, al speelt dat nu op het derde niveau van Spanje.

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.