award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app! Downloaden

Dijon

Als echte underdog in de Franse competitie, kent de ploeg één van de hoogste quoteringen. Iedere wedstrijd opnieuw. Door te wedden op Dijon FCO kun je daar mooi van profiteren. Wie weet is er wel een stunt in de maak.

Bekijk alle wedstrijden
Dijon logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Dijon FCO

Hoewel Dijon FCO ook wel eens in de middenmoot weet te eindigen, wordt de ploeg uit de gelijknamige Franse stad bij voorbaat vaak bestempeld als degradatiekandidaat. En terecht, zo blijkt, want de club is vaak onderaan in de ranglijst te vinden.

Wat betekent dat voor de quoteringen? Die zijn relatief hoog. In nagenoeg iedere wedstrijd is de ploeg de underdog en dat zie je terug bij de bookmakers. Wedden op Dijon kan daarom heel wat opleveren, maar dan moet de ploeg wel boven zichzelf uit weten te stijgen. Wil je weten waar je het best kunt gokken? We noteerden hierboven de scherpste odds van verschillende wedkantoren voor komende wedstrijd!

Geschiedenis van Dijon

Dijon FCO is een fusie van Cercle Football Dijonnais en Dijon FC en is in 1998 opgericht. De club speelde in 2004 pas voor het eerst in de Ligue 2 en promoveerde zeven jaar later met een derde plek naar de Ligue 1. Het avontuur op het hoogste niveau van Frankrijk duurde niet lang, want “Les Rouges” degradeerden meteen. In 2016 seizoen eindigde het tweede in de Ligue 2, waardoor het opnieuw promoveerde.

Noemenswaardige spelers

De bekendste oud-speler van Dijon FCO is Pierre-Emerick Aubameyang. De Gabonese aanvaller van Arsenal werd in 2008 verhuurd van AC Milan aan de club, wat toen in de Ligue 2 speelde. Aubameyang was geen doorslaand succes in de Ligue 2 en scoorde acht keer in 34 wedstrijden.

Noemenswaardige managers

Een rijk verleden heeft de club nog niet, dus lijkt Olivier Dall’Oglio de meest succesvolle manager. Dall’Oglio nam het roer in 2012 over en wist na vier sterke seizoen in de Ligue 2 eindelijk te promoveren. In de twee seizoenen erna wist hij Dijon knap in de Ligue 1 te houden met een zestiende en zelfs een elfde plaats.

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app!

Informatie

  • Plaats: Dijon
  • Stadion: Stade Gaston Gérard
  • Opgericht: 1998
  • Clubkleuren: Rood
  • Bijnamen: Les Rouges

Veelgestelde vragen over Dijon

Je kan wedden op Dijon via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Dijon. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Dijon afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Dijon.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Dijon wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Dijon aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Dijon kan je vinden op de clubpagina van Dijon.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Dijon. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Dijon met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Dijon met elkaar vergelijken op de clubpagina van Dijon.

Er zijn verschillende bonussen voor Dijon. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Dijon met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Dijon met elkaar vergelijken op de clubpagina van Dijon.

Achtergrondinformatie

Weetje

In 15 jaar tijd is het budget van Dijon gegroeid van 5.5 miljoen naar 35 miljoen euro.

Rivaliteit

Dijon speelt tegen AJ Auxerre de derby de Bourgogne.

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Ontvang gratis de beste EK wedtips!

Close

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.