award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb
Exclusieve deal: netbet bookmaker Tot € 150,- bonus op je eerste storting Pak die bonus!

Fulham

Wedden op Fulham

Bekijk alle wedstrijden
Fulham logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Fulham

Fulham is de echte underdog dit jaar. Met promotie uit de tweede divisie in 2017/18 zullen ze dit jaar moeten strijden om te overleven. Daarom zullen ze elke wedstrijd alles geven. Daarom kunnen alle teams punten verspelen als ze tegen Fulham moeten. Zeker met het goede seizoen wat ze draaiden in 2017/18. Kijk daarom waar jij kan beginnen met wedden op Fulham op onze site.

Zeker als de club op het hoogste niveau speelt haalt het hoge bezoekersaantallen. De fans zullen dus eisen van de spelers om alles te geven. Met veel sfeer kan de club dit jaar misschien voor een verassing zorgen. Dat zal hele hoge quoteringen opleveren als het hun lukt. Daarom bieden wij jou op onze site de beste bookmakers met de beste quoteringen.

Geschiedenis

Fulham is opgericht in 1879. Daarmee is het de oudste club in London die op dit moment actief is in de Premier League. In de geschiedenis heeft de club meerdere keren in de Premier League gespeeld. De meeste van de keren dat de club speelde op het hoogste niveau was in de jaren 1960 en 2000. De terugkeer op het hoogste niveau is voornamelijk te danken aan overnames van buitenlandse investeerders.

Beste spelers uit het verleden

Een van de beste spelers die ooit gevoetbald heeft voor Fulham is George Best. De fenomenale aanvaller speelde 1 jaar bij Fulham en scoorde mooie doelpunten in die periode. Toch was hij al wel op zijn retour als voetballer in de periode dat hij speelde voor Fulham.

Buiten het stadion staat een standbeeld voor Johnny Haynes. Hij is recordhouder voor meest wedstrijden gespeeld voor Fulham ooit. Met 658 wedstrijden en 158 goals was hij een van de belangrijkste spelers ooit voor Fulham.

In de recente historie hebben er ook een aantal goede spelers gevoetbald voor Fulham. Zo was Danny Murphy heel belangrijk voor de club. Hem lukte het om de finale van de Europa League te halen met de club. De beste prestatie van Fulham ooit. Ook Edwin van de Sar heeft gespeeld voor Fulham. Na 2 jaar bij Juventus te hebben gespeeld ging de Nederlander naar Fulham. Daar speelde hij 127 wedstrijden voor de club.

Beste managers uit het verleden

Het beste resultaat haalde de club onder Roy Hodgson. Dat jaar werd voor het eerst de UEFA Europa League gehouden. Met een 7e plaats het voorgaande jaar plaatste de club zich voor de qualifying rounds. Daar lukte het de club om de finale te bereiken. Het was pas hun tweede Europese seizoen ooit.

Informatie

  • Plaats: Londen
  • Stadion: Craven Cottage
  • Opgericht: 1879
  • Clubkleuren:Wit/zwart
  • Bijnamen: The Cottagers, The Whites

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • UEFA Intertoto Cup
  • Kampioen Eerste Divisie 1x

Weetje

Twee keer heeft de club in een finale gestaan. In 1975 verloor de club als tweede divisie team de finale van de FA Cup van West Ham United. In 2010 haalde het de finale van de Europa League van Atlético Madrid.

Supporters

De fanbase van Fulham fluctueert veel. Als de club op het hoogste niveau speelt haalt het altijd hoge bezoekersaantallen. Als het minder gaat haalt de club altijd lagere bezoekersaantallen.

Rivaliteit

De grootste rivaal van Fulham is Chelsea. De wedstrijd wordt niet vaak gespeeld, omdat de clubs vaak niet op hetzelfde niveau spelen. Het stadion van Chelsea is gevestigd in de buurt Fulham. Het is dus een zeer lokale derby.

Uit het archief

Verdubbel je eerste storting tot €200 met de Betfirst welkomstbonus!
Profiteer direct van deze bonus