award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Lecce

Wedden op Lecce kan heel wat opleveren, aangezien de club in veel wedstrijden als underdog wordt gezien. Ontdek snel de beste quoteringen voor komende wedstrijden!

Bekijk alle wedstrijden
Lecce logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Lecce

Lecce is na een korte periode van afwezigheid weer terug te vinden in de hoogste Italiaanse voetbalcompetitie. Na promotie in 2018/2019 gaat het zich weer proberen te handhaven in de Serie A. Gaat de ploeg dat lukken? Gaat het zich handhaven of zit er zelfs nog meer in voor de ploeg uit de gelijknamige plaats? Houd het in de gaten en wie weet kun je door slim te wedden op Lecce zelfs nog wat verdienen!

Geschiedenis van Lecce

Lecce is opgericht in 1908 en heeft een groot deel van zijn historie doorgebracht in de Serie A en B. De club debuteerde in de Serie A in 1985/1986. De club is tot nu toe nog nooit verder gekomen dan een negende plaats in de eindklassering van de Serie A.

De ploeg degradeerde in 2012 uit de hoogste afdeling. Door vermoedelijke betrokkenheid bij een omkoopschandaal werd de club zelfs teruggezet naar de Serie C. De club bleef lang op dit niveau, maar in 2017/2018 wist de club te promoveren naar de Serie B. Het daaropvolgende seizoen lukte het om opnieuw de promoveren. Heel knap!

Beste spelers uit het verleden

Antonio Conte – Waarschijnlijk ken je hem wel! Hij won in 2017/2018 met Chelsea de Premier League. Een knappe prestatie! Hij is ook voormalige speler van Juventus en het nationaal elftal van Italië. Hij heeft de jeugd van Lecce doorlopen. Conte wordt gezien als de beste speler die ooit gespeeld heeft voor de club.

Graziano Pellè – Pellè ken je waarschijnlijk ook wel. Hij maakte furore bij Feyenoord, terwijl velen dachten dat het een miskoop zou worden. Later speelde hij ook bij Southampton goed. Hij maakte zijn debuut bij Lecce in 2004.

Javier Chevantón – Chevantón is de topscorer van de club . Hij maakte 47 doelpunten uit 87 wedstrijden.

Beste managers uit het verleden

Fabio Liverani – Onder leiding van Liverani promoveerde de club tweemaal achter elkaar! Knap voor een club die werd teruggestuurd naar de derde klasse.

Carlo Mazzone – Mazzone was de trainer die Lecce de beste prestatie bezorgde: een negende plaats als eindklassering!

Informatie

  • Plaats: Lecce
  • Stadion: Stadio via del Mare
  • Opgericht: 1908
  • Clubkleuren: Rood/geel
  • Bijnamen: De Wolven, De Geelroden

Veelgestelde vragen over Lecce

Je kan wedden op Lecce via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Lecce. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Lecce afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Lecce.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Lecce wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Lecce aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Lecce kan je vinden op de clubpagina van Lecce.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Lecce. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Lecce met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Lecce met elkaar vergelijken op de clubpagina van Lecce.

Er zijn verschillende bonussen voor Lecce. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Lecce met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Lecce met elkaar vergelijken op de clubpagina van Lecce.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

Geen noemenswaardige prijzen.

Rivaliteit

Lecce en Bari zijn grote concurrenten van elkaar. Ze liggen allebei in de laars van Italië. Bari voetbalt alleen niet in de Serie A, dus zij ontlopen elkaar.

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.