award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Akhisarspor

De middenmoter speelt doorgaans een bescheiden rol in de Turkse Süper Lig, maar weet soms te verrassen met een hoge plek - of juist een hele lage. En dat maakt wedden op Akhisarspor misschien wel heel winstgevend!

Bekijk alle wedstrijden
Akhisarspor logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Akhisarspor

Akhisarspor eindigt sinds haar promotie naar de hoogste Turkse competitie steevast in de middenmoot, maar laat hier en daar wel eens een steekje vallen. Het is een onvoorspelbare ploeg die kan stunten tegen de grote ploegen, maar ook zomaar een paar keer achter elkaar kan verliezen.

Diezelfde onvoorspelbaarheid maakt wedden op Akhisarspor echter wel geliefd in de gokwereld. De odds zijn relatief hoog, waardoor een goed geplaatste weddenschap behoorlijk winstgevend kan zijn. Maar je kan er natuurlijk ook zomaar de boot mee ingaan. Dat is gokken op de kleine club in een notendop. Benieuwd naar de quoteringen? We hebben voor komende wedstrijden de hoogste odds voor je genoteerd.

Geschiedenis van Akhisarspor

Akhisarspor ontstond in 1970 uit een fusie tussen drie clubs. De ploeg speelt sinds 2012 voor het eerst in de Süper Lig en kende afgelopen seizoen hun absolute hoogtepunt. De ploeg groeide de afgelopen jaren uit tot een stabiele middenmoter en won afgelopen seizoen de Turkse Beker door Fenerbahçe te verslaan in de finale. Dit leverde ze dit seizoen een plekje in de Europa League op.

Noemenswaardige spelers

In het eerste seizoen in de Süper Lig leek de ploeg af te stevenen op degradatie. De ploeg stond rond de jaarwisseling stijf onderaan en had slechts drie wedstrijden gewonnen. In de winterstop kwam de Griek Theofanis Gekas echter over van Levante. De Griekse aanvaller was een enorm succes in Akhisar en scoorde twaalf keer in vijftien wedstrijden. De ploeg eindigde mede door zijn doelpunten op de veertiende plaats.

Noemenswaardige managers

Voor Hamza Hamzaoglu was Akhisarspor zijn grote doorbraak als trainer. Hamzaoglu promoveerde met de ploeg in 2012 naar de Süper Lig en hield ze op de been in het hoogste niveau. In 2014 werd hij opgepikt door het grote Galatasaray.

Informatie

  • Plaats: Akhisar
  • Stadion: Spor Toto Akhisarstadion
  • Opgericht: 1970
  • Clubkleuren: Groen/zwart
  • Bijnamen: Akigolar

Veelgestelde vragen over Akhisarspor

Je kan wedden op Akhisarspor via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Akhisarspor. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Akhisarspor afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Akhisarspor.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Akhisarspor wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Akhisarspor aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Akhisarspor kan je vinden op de clubpagina van Akhisarspor.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Akhisarspor. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Akhisarspor met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Akhisarspor met elkaar vergelijken op de clubpagina van Akhisarspor.

Er zijn verschillende bonussen voor Akhisarspor. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Akhisarspor met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Akhisarspor met elkaar vergelijken op de clubpagina van Akhisarspor.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Turkse Beker 1x
  • Turkse Super Cup 1x
  • Kampioen 1. Lig 1x

Weetje

Akhisarspor is de tweede club uit de regio Manisa die de Süper Lig heeft bereikt.

Supporters

De Akigolar (Akigo’s) zijn de supporters van Akhisarspor. De groep werd in 1977 opgericht en staat bekend als een van de meest vreedzame supportersgroepen van het land.

Rivaliteit

De rivalen van Akhisarspor zijn Turgutluspor en Manisaspor. Beide ploegen komen ook uit de regio Manisa.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.