award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Erzurumspor

Nieuwkomer op het hoogste niveau in Turkije en daarmee getipt als directe degradatiekandidaat. Kan de ploeg zich handhaven? Maak het seizoen extra spannend door te wedden op BB Erzurumspor!

Bekijk alle wedstrijden
Erzurumspor logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op BB Erzurumspor

Na drie promoties op rij speelt Büyükşehir Belediye Erzurumspor voor het eerst op het hoogste niveau van Turkije. De kenners schatten in dat de ploeg het daar moeilijk gaat krijgen, maar niemand weet echt wat we van de club kunnen verwachten.

Vanwege die voorspellingen keren de bookmakers hoge bedragen uit wanneer je de club laat winnen in je weddenschap. Dat maakt wedden op BB Erzurumspor een interessante optie voor de goed geïnformeerde gokker. Lees je dus gauw in om je kans op een succesvolle bet te vergroten en check hierboven de hoogste odds, zodat je weet bij welk wedkantoor je het best in kunt zetten.

Geschiedenis van Erzurumspor

BB Erzurumspor is de jongste club uit de Süper Lig en bestaat pas sinds 2005. De club is van de gemeente Erzurum en speelt sinds 2010 op het vijfde niveau van Turkije. De ploeg is sindsdien als een raket omhoog geschoten en haalde binnen tien jaar de Süper Lig.

Noemenswaardige spelers

Hakan Canbazoglu is misschien niet de meest bekendste speler van de club, maar de doelman zorgde er wel voor dat de club nu op het hoogste niveau speelt. In de play-offs voor promotie naar de Süper Lig van vorig seizoen eindigde de wedstrijd tegen Gazişehir Gaziantep FK in penalty’s. Hakan zorgde er met drie reddingen voor dat de penaltyreeks gewonnen werd.

Noemenswaardige managers

Mehmet Altiparmak was de man die BB Erzurumspor naar het hoogste niveau van Turkije wist te brengen. De trainer werd zesde met BB Erzurumspor in hun eerste seizoen op het tweede niveau, maar wist via de play-offs toch een plekje op het hoogste niveau te bemachtigen.

Informatie

  • Plaats: Erzurum
  • Stadion: Kazim Karabekir Stadium
  • Opgericht: 2005
  • Clubkleuren: Blauw/wit
  • Bijnamen: Dadaşlar, Palandöken Kartalları

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Kampioen 3. Lig 1x

Stadion

De ploeg speelt zijn wedstrijden in het Kazim Karabekir Stadion dat een capaciteit van 23.700 heeft.

Open een account bij Ladbrokes en speel €10 op een match naar keuze!
Registreren