award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Erzurumspor

Nieuwkomer op het hoogste niveau in Turkije en daarmee getipt als directe degradatiekandidaat. Kan de ploeg zich handhaven? Maak het seizoen extra spannend door te wedden op BB Erzurumspor!

Bekijk alle wedstrijden
Erzurumspor logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op BB Erzurumspor

Na drie promoties op rij speelt Büyükşehir Belediye Erzurumspor voor het eerst op het hoogste niveau van Turkije. De kenners schatten in dat de ploeg het daar moeilijk gaat krijgen, maar niemand weet echt wat we van de club kunnen verwachten.

Vanwege die voorspellingen keren de bookmakers hoge bedragen uit wanneer je de club laat winnen in je weddenschap. Dat maakt wedden op BB Erzurumspor een interessante optie voor de goed geïnformeerde gokker. Lees je dus gauw in om je kans op een succesvolle bet te vergroten en check hierboven de hoogste odds, zodat je weet bij welk wedkantoor je het best in kunt zetten.

Geschiedenis van Erzurumspor

BB Erzurumspor is de jongste club uit de Süper Lig en bestaat pas sinds 2005. De club is van de gemeente Erzurum en speelt sinds 2010 op het vijfde niveau van Turkije. De ploeg is sindsdien als een raket omhoog geschoten en haalde binnen tien jaar de Süper Lig.

Noemenswaardige spelers

Hakan Canbazoglu is misschien niet de meest bekendste speler van de club, maar de doelman zorgde er wel voor dat de club nu op het hoogste niveau speelt. In de play-offs voor promotie naar de Süper Lig van vorig seizoen eindigde de wedstrijd tegen Gazişehir Gaziantep FK in penalty’s. Hakan zorgde er met drie reddingen voor dat de penaltyreeks gewonnen werd.

Noemenswaardige managers

Mehmet Altiparmak was de man die BB Erzurumspor naar het hoogste niveau van Turkije wist te brengen. De trainer werd zesde met BB Erzurumspor in hun eerste seizoen op het tweede niveau, maar wist via de play-offs toch een plekje op het hoogste niveau te bemachtigen.

Informatie

  • Plaats: Erzurum
  • Stadion: Kazim Karabekir Stadium
  • Opgericht: 2005
  • Clubkleuren: Blauw/wit
  • Bijnamen: Dadaşlar, Palandöken Kartalları

Veelgestelde vragen over Erzurumspor

Je kan wedden op Erzurumspor via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Erzurumspor. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Erzurumspor afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Erzurumspor.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Erzurumspor wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Erzurumspor aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Erzurumspor kan je vinden op de clubpagina van Erzurumspor.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Erzurumspor. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Erzurumspor met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Erzurumspor met elkaar vergelijken op de clubpagina van Erzurumspor.

Er zijn verschillende bonussen voor Erzurumspor. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Erzurumspor met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Erzurumspor met elkaar vergelijken op de clubpagina van Erzurumspor.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Kampioen 3. Lig 1x

Stadion

De ploeg speelt zijn wedstrijden in het Kazim Karabekir Stadion dat een capaciteit van 23.700 heeft.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.