award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Giresunspor

Hoe ver gaat deze nieuwkomer in de Süper Lig het nog schoppen? Kan het blijven verrassen of is koek binnenkort op? Profiteer nu nog van hoge odds bij wedden op Yeni Malatyaspor!

Bekijk alle wedstrijden

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

WEDDEN OP GIRESUNSPOR

Giresunspor is na een lange tijd weer terug op het hoogste niveau. Na de gouden jaren zeventig voor de club en de diepe dalen erna gaat de ploeg weer spelen in de Super Lig. Giresunspor zal een van de degradatiekandidaten zijn voor het komende seizoen, dus als je van hoge odds houdt, is wedden op Giresunspor geen slecht idee.

GESCHIEDENIS VAN GIRESUNSPOR

Giresunspor werd opgericht in 1925. Op 28 maart 1941 moest de vereniging echter op grond van een nieuwe wet ontbinden. 26 jaar na de ontbinding keerde de club terug. Yeşiltepespor, Akıngençlikspor en Beşiktaşspor fuseerden en werden bij elkaar Giresunspor. De club nam de clubkleuren van Yeşiltepespor, groen en wit, over. Voordat het team werd ontbonden, waren de kleuren blauw en geel.

Giresunspor wist vier jaar na de oprichting te promoveren naar de Süper Lig . In het eerste seizoen bereikten ze de twaalfde plaats. Het team bleef zes jaar in de eerste divisie. In die jaren was de zesde plaats in het seizoen 1975/76 de beste in de geschiedenis van de club. Het jaar daarop stond het onderaan in de 2e klasse. Pas in 2022 promoveerde de club weer naar de Super Lig.

SPELER UIT HET VERLEDEN

Mazlum Firtina is de speler met de meeste wedstrijden gespeeld voor Giresunpor: 154. In de zomer van 1970 verhuisde Fırtına naar de 2e divisie naar de club van zijn geboorteplaats. Bij de Groen-Witten wist hij te promoveren naar de Super Lig. Fırtına speelde in totaal zeven jaar voor Giresunspor.

Informatie

  • Plaats: Giresun
  • Stadion: Cotanak Stadyumu
  • Opgericht: 1967
  • Clubkleuren: Groen/wit
  • Bijnamen: Yeşil beyaz (groen-witten)

Veelgestelde vragen over Giresunspor

Je kan wedden op Giresunspor via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Giresunspor. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Giresunspor afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Giresunspor.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Giresunspor wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Giresunspor aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Giresunspor kan je vinden op de clubpagina van Giresunspor.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Giresunspor. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Giresunspor met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Giresunspor met elkaar vergelijken op de clubpagina van Giresunspor.

Er zijn verschillende bonussen voor Giresunspor. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Giresunspor met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Giresunspor met elkaar vergelijken op de clubpagina van Giresunspor.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Lig 1 (1971)
  • Lig 2 (1988, 1993, 1997)

Rivaliteit

Vooral de wedstrijden tussen Giresunspor en Orduspor zijn explosief. Echter speelt Orduspor nu in de 3de divisie van het Turkse voetbal, dus zullen beide ploegen elkaar niet meer zo vaak tegen komen als in het verleden

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.