award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Goztepe

Als nieuweling in de Turkse Süper Lig gooide het direct hoge ogen, maar eindigde vervolgens onderin. Omdat niemand weet wat we kunnen verwachten van de ploeg, is wedden op Goztepe zeker interessant.

Bekijk alle wedstrijden
Goztepe logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Goztepe

Na jarenlang afwezig te zijn op het hoogste niveau, wist Goztepe in het seizoen 2016/2017 promotie naar de Süper Lig. Daar verraste het vriend en vijand door, ondanks als degradatiekandidaat bestempeld te zijn, knap zesde te eindigen.

Dat succes kende echter geen gevolg, want in het daaropvolgende seizoen maakt de ploeg de oorspronkelijke verwachtingen waar: het strijdt tegen degradatie. Dat levert echter wel een paar hoge odds op voor komende wedstrijden! Om je te helpen kiezen waar je het best kunt wedden op Goztepe, hebben we alvast de hoogste quoteringen voor je genoteerd.

Geschiedenis van Goztepe

Goztepe SK werd in 1925 opgericht als een afscheiding van Altay. Het grootste succes boekte het in 1950 toen het het Turkse voetbalkampioenschap was, de voorloper van de Süper Lig. Toen het in 2003 degradeerde, kwamen de financiële problemen al snel. Het dieptepunt kwam in 2007 toen het naar het amateurniveau degradeerde. Met een nieuwe eigenaar is het weer overeind gekrabbeld en sinds vorig seizoen is de ploeg terug in de Süper Lig.

Noemenswaardige spelers

Oud-topscorer van de Eredivisie, Björn Vleminckx kwam in het seizoen 2015/2016 uit voor de rood-gelen. De Belg was geen succes in Izmir en vertrok na vier doelpunten uit 25 wedstrijden.

Noemenswaardige managers

Onder Adnan Süvari was Goztepe een grote ploeg. De Turkse trainer won in 1969 en in 1970 de Turkse beker met de club, nadat het in 1967 de finale verloor.

Informatie

  • Plaats: İzmir
  • Stadion: Bornova Doğanlar Stadion
  • Opgericht: 1925
  • Clubkleuren: Rood/geel
  • Bijnamen: Göz Göz

Veelgestelde vragen over Goztepe

Je kan wedden op Goztepe via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Goztepe. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Goztepe afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Goztepe.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Goztepe wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Goztepe aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Goztepe kan je vinden op de clubpagina van Goztepe.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Goztepe. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Goztepe met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Goztepe met elkaar vergelijken op de clubpagina van Goztepe.

Er zijn verschillende bonussen voor Goztepe. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Goztepe met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Goztepe met elkaar vergelijken op de clubpagina van Goztepe.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Landskampioen 1x
  • Kampioen 1. Lig 4x
  • Turkse Beker 2x
  • Turkse Super Cup 1x

Weetjes

Ondanks de zevende plek twee jaar geleden op het tweede niveau, wist Goztepe toch te promoveren.

Goztepe Yali Dernegi is de grote supportersgroep van de club en bestaat sinds 2005.

Tegen Karsiyaka en Altay speelt Goztepe twee lokale derby’s in Izmir.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.