award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles
Exclusieve deal: betcity bookmaker Ga spelen bij Betcity en pak de €20 free bet! Ga naar Betcity

Kayserispor

Inmiddels een stabiele ploeg uit de middenmoot van de Turkse Süper Lig. En eentje met doorgaans interessante quoteringen die wedden op Kayserispor extra spannend kunnen maken.

Bekijk alle wedstrijden
Kayserispor logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Kayserispor

Na enkele jaren in de onderste regionen van het Turkse hoogste niveau te zijn geëindigd, heeft Kayserispor zich inmiddels ontwikkeld tot middenmoter in de Süper Lig. Een knappe prestatie van de club uit Anatolië.

Dat succes ligt ‘m vooral in de thuiswedstrijden. De ploeg weet in eigen huis de punten aardig bijeen te sprokkelen, waar het vooral in uitwedstrijden de volle buit vaak laat aan de tegenstander. Geen onbelangrijk gegeven als je van plan bent om te wedden op Kayserispor!

Geschiedenis van Kayserispor

In 1937 ontstond Kayserispor als Erciyes Gençlik Spor Kulübü. De club werd in 1951 echter opgeheven, maar door fusies van verschillende clubs ontstond in 1966 de club zoals we ‘m nu kennen.

Noemenswaardige spelers

De Tijger van Anatolië heeft meerdere oude bekenden onder contract gehad. Wat te denken van Nordin Amrabat. Amrabat vertrok in 2011 van PSV naar de club, waar hij indruk maakte. Na één seizoen en zes doelpunten vertrok de aanvaller naar Galatasaray.

Noemenswaardige managers

Een van de succesvollere managers van de club is Ertuğrul Sağlam. De 26-voudig Turks International plaatste zich in 2006 met een vijfde plek in de competitie voor de UEFA Cup. Hij vertrok hierna naar Beşiktaş. Zijn vervanger Tolunay Kafkas werd echter een legende in Kayseri. Hij won in 2008 de Turkse Beker. De eerste grote prijs van Kayserispor.

Pak de €20 Betcity free bet!

Informatie

  • Plaats: Kayseri
  • Stadion: Kadir Has Stadium
  • Opgericht: 1966
  • Clubkleuren: Geel/rood
  • Bijnamen: Anadolu Kaplanı (Tijger van Anatolië)

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Turkse Beker 1x
  • Kampioen 1. Lig 1x
  • UEFA Intertotocup 1x

Rivaliteit

Tegen Sivasspor speelt Kayserispor de derby van Anatolië. In 1967 liep deze compleet uit de hand. 43 mensen kwamen om het leven en 300 mensen raakten gewond.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam