award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Kayserispor

Inmiddels een stabiele ploeg uit de middenmoot van de Turkse Süper Lig. En eentje met doorgaans interessante quoteringen die wedden op Kayserispor extra spannend kunnen maken.

Bekijk alle wedstrijden
Kayserispor logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Kayserispor

Na enkele jaren in de onderste regionen van het Turkse hoogste niveau te zijn geëindigd, heeft Kayserispor zich inmiddels ontwikkeld tot middenmoter in de Süper Lig. Een knappe prestatie van de club uit Anatolië.

Dat succes ligt ‘m vooral in de thuiswedstrijden. De ploeg weet in eigen huis de punten aardig bijeen te sprokkelen, waar het vooral in uitwedstrijden de volle buit vaak laat aan de tegenstander. Geen onbelangrijk gegeven als je van plan bent om te wedden op Kayserispor!

Geschiedenis van Kayserispor

In 1937 ontstond Kayserispor als Erciyes Gençlik Spor Kulübü. De club werd in 1951 echter opgeheven, maar door fusies van verschillende clubs ontstond in 1966 de club zoals we ‘m nu kennen.

Noemenswaardige spelers

De Tijger van Anatolië heeft meerdere oude bekenden onder contract gehad. Wat te denken van Nordin Amrabat. Amrabat vertrok in 2011 van PSV naar de club, waar hij indruk maakte. Na één seizoen en zes doelpunten vertrok de aanvaller naar Galatasaray.

Noemenswaardige managers

Een van de succesvollere managers van de club is Ertuğrul Sağlam. De 26-voudig Turks International plaatste zich in 2006 met een vijfde plek in de competitie voor de UEFA Cup. Hij vertrok hierna naar Beşiktaş. Zijn vervanger Tolunay Kafkas werd echter een legende in Kayseri. Hij won in 2008 de Turkse Beker. De eerste grote prijs van Kayserispor.

Informatie

  • Plaats: Kayseri
  • Stadion: Kadir Has Stadium
  • Opgericht: 1966
  • Clubkleuren: Geel/rood
  • Bijnamen: Anadolu Kaplanı (Tijger van Anatolië)

Veelgestelde vragen over Kayserispor

Je kan wedden op Kayserispor via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Kayserispor. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Kayserispor afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Kayserispor.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Kayserispor wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Kayserispor aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Kayserispor kan je vinden op de clubpagina van Kayserispor.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Kayserispor. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Kayserispor met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Kayserispor met elkaar vergelijken op de clubpagina van Kayserispor.

Er zijn verschillende bonussen voor Kayserispor. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Kayserispor met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Kayserispor met elkaar vergelijken op de clubpagina van Kayserispor.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Turkse Beker 1x
  • Kampioen 1. Lig 1x
  • UEFA Intertotocup 1x

Rivaliteit

Tegen Sivasspor speelt Kayserispor de derby van Anatolië. In 1967 liep deze compleet uit de hand. 43 mensen kwamen om het leven en 300 mensen raakten gewond.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.