award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Ümraniyespor

Hoe ver gaat deze nieuwkomer in de Süper Lig het nog schoppen? Kan het blijven verrassen of is koek binnenkort op? Profiteer nu nog van hoge odds bij wedden op Yeni Malatyaspor!

Bekijk alle wedstrijden

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

WEDDEN OP ÜMRANIYESPOR

Ümraniyespor gaat voor het eerst in haar historie spelen in de Super Lig. De ploeg onder leiding van Recep Ucar is daarom ook de grote favoriet om gelijk weer te degraderen. De nummer 2 van de Turkse Eerste Divisie is dan ook een interessante ploeg om op te wedden als je van hoge odds houdt.

GESCHIEDENIS VAN ÜMRANIYESPOR

Ümraniye Spor Kulübü , beter bekend als Ümraniyespor , is een Turkse professionele voetbalclub gevestigd in het district Ümraniye van de stad Istanbul, opgericht in 1938. De club, opgericht in 1938 , bleef tot het midden van de jaren tachtig in de amateurtak van het Portugese voetbal en werd pas professioneel in 1984 toen het deelnam aan de Turkse Vierde Klasse in het seizoen 1984-85. In de daaropvolgende decennia wisselde de club het met ups en downs tussen die divisie en de regionale amateurcompetities. Pas na het winnen van de Regionale Amateurcompetities in het seizoen 2010-11, de eerste titel in haar geschiedenis, begon de club regelmatig mee te doen aan de professionele competitites en werd definitief onderdeel van het voetbalcompetitiesysteem van het land.

Na jarenlang bungelen tussen de Tweede en Eerste Divisie in Turkije, promoveerde de ploeg eindelijk in 2022 naar de Super Lig.

SPELER UIT HET VERLEDEN

Bulut Kaya was ooit de speler met de meest wedstrijden voor Ümraniyespor, welgeteld 242. In 2019 werd hij ingehaald door Bahadir Tasdelen, die nog steeds actief is namens Ümraniyespor.

Informatie

  • Plaats: Istanbul
  • Stadion: Stadion Ümraniye Hekimbaşı
  • Opgericht: 1938
  • Clubkleuren: Rood/wit
  • Bijnamen: ÜMR

Veelgestelde vragen over Ümraniyespor

Je kan wedden op Ümraniyespor via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Ümraniyespor. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Ümraniyespor afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Ümraniyespor.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Ümraniyespor wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Ümraniyespor aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Ümraniyespor kan je vinden op de clubpagina van Ümraniyespor.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Ümraniyespor. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Ümraniyespor met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Ümraniyespor met elkaar vergelijken op de clubpagina van Ümraniyespor.

Er zijn verschillende bonussen voor Ümraniyespor. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Ümraniyespor met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Ümraniyespor met elkaar vergelijken op de clubpagina van Ümraniyespor.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Liga (2014, 2016, 2022)

Rivaliteit

Het is natuurlijk bekend dat alle ploegen uit Istanbul niet vies zijn van wat rivaliteit met elkaar. Het gaat daarom ook erg interessant worden dat Ümraniyespor is gepromoveerd, want dit betekend dat er weer een extra ploeg uit Istanbul deelneemt aan de Super Lig.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.