award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

SC Freiburg

Je kunt ver komen met passie en strijd op het veld. Dat bewijst de club eens te meer. En precies dat is wat wedden op SC Freiburg zo spannend maakt.

Bekijk alle wedstrijden
SC Freiburg logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op SC Freiburg

SC Freiburg staat bekend als een kleine club. De ploeg moet het dan ook vooral hebben van passie en strijd in plaats van technisch positiespel. Tel daar een fanatieke aanhang bij op je weet dat het team al snel kan verrassen. Zowel tegen de grote als tegen de kleine clubs.

Terwijl de kansen van het team door het gros van de bookmakers vooraf niet hoog worden ingeschat, weten veel insiders toch wel waar de ploeg toe in staat is. Dat levert daarom vaak behoorlijk interessante quoteringen op, waardoor je met wedden op SC Freiburg soms een mooie winst kunt behalen.

Geschiedenis

De club is in 1912 ontstaan uit een fusie tussen twee lokale clubs. Lange tijd was het de tweede club van de stad, maar sinds het verval van Freiburger FC, begin jaren ’80, is SC Freiburg de grootste club van Freiburg.

Noemenswaardige spelers van SC Freiburg

Joachim Löw heeft de meeste goals gescoord voor de club met 81 doelpunten in 252 wedstrijden. Andreas Zeyer heeft verreweg de meeste wedstrijden gespeeld voor de club. De middenvelder kwam van 1989 tot 1997 en van 1999 tot 2004 tot 402 wedstrijden. Dat is bijna 130 meer dan de nummer 2.

Noemenswaardige managers

Volker Finke leidde de club gedurende 1991 tot 2007. Hierdoor is hij de langstzittende coach ooit in het professionele Duitse voetbal. In die periode won het 2 keer de tweede divisie. Ook werd het in die periode een keer verrassend 3e in de Bundesliga.

Informatie

  • Plaats: Freiburg
  • Stadion: Schwarzwald-Stadion
  • Opgericht: 1904
  • Clubkleuren: Zwart/wit/rood
  • Bijnamen: Breisgau-Brasilianer

Veelgestelde vragen over SC Freiburg

Je kan wedden op SC Freiburg via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op SC Freiburg. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op SC Freiburg afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op SC Freiburg.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op SC Freiburg wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op SC Freiburg aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op SC Freiburg kan je vinden op de clubpagina van SC Freiburg.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor SC Freiburg. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op SC Freiburg met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van SC Freiburg met elkaar vergelijken op de clubpagina van SC Freiburg.

Er zijn verschillende bonussen voor SC Freiburg. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op SC Freiburg met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van SC Freiburg met elkaar vergelijken op de clubpagina van SC Freiburg.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • 4x promotie naar de Bundesliga

Supporters

De club heeft 16000 leden. Vanwege het kleine stadion zijn wedstrijden van SC Freiburg meestal uitverkocht. Daarbij maakt het niet uit of het in de 1e of 2e Bundesliga speelt.

Rivalen

De rivaal van SC Freiburg is VFB Stuttgart in de Baden-Schwaben derby. Deze wedstrijd is ontstaan, omdat beide clubs uit Baden-Württemberg komen.

Weetje

De club staat bekend om het altijd maar op een neer gaan tussen de tweede Bundesliga en de Bundesliga. Vandaar dat ze altijd zingen: We go down, We go up, We go into the UEFA Cup!

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.