award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Real Betis

Deze Spaanse middenmoter gaat op en neer in de ranglijst. Verrassend of teleurstellend, maar altijd spektakel. Dat maakt wedden op Real Betis extra enerverend.

Bekijk alle wedstrijden
Real Betis logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Real Betis

Real Betis is doorgaans een middenmoter in de Spaanse competitie. Het eindigt vaak zo rond de 10e plek, maar heeft nog wel eens uitschieters naar beneden waardoor het moet oppassen voor degradatie of naar boven, waarmee het strijdt voor een ticket voor Europees voetbal. Een onvoorspelbare ploeg, dus!

En datzelfde onberekenbare team zorgt bij de bookmakers voor uiteenlopende odds. Wedstrijden van de club laten zich op voorhand maar moeilijk voorspellen, waardoor de goed geïnformeerde gokker kan profiteren van extra hoge quoteringen. Wil je ook wedden op Real Betis? Check hierboven dan de hoogste odds voor komende wedstrijden, bekijk de statistieken en zet in!

Geschiedenis van Real Betis

In 1907 werd Sevilla Balompié opgericht. Twee jaar na stadsgenoot Sevilla FC werd gesticht. De ploeg werd gestart door enkele studenten en werd pas in 1909 officieel als een voetbalclub gezien. Door een conflict bij Sevilla FC werd Betis FC opgericht. Deze club fuseerde in 1914 met Sevilla Balompié, waardoor Real Betis Balompié ontstond. De club speelde het grootste deel in zijn geschiedenis op de hoogste twee niveaus van Spanje, maar degradeerde in 1947 naar de Tercera División. Dit zijn de donkere jaren van de club. Na zeven seizoenen promoveerde het eindelijk weer.

Beste spelers uit het verleden

Vier Nederlanders hebben er bij Real Betis gespeeld in de clubgeschiedenis: Gerrie Muhren, Ryan Donk, Ricky van Wolfswinkel en Rafael van der Vaart. Alleen voor Gerrie Muhren was het een goede match. Hij won met Betis de Copa del Rey.

Andere bekende spelers die er speelden of spelen zijn: Andrés Guardado, Joel Campbell, Finidi George, Rafael Sóbis, Marc Barta, Ricardo en Ruben Castro.

Beste managers uit het verleden

De Ier Patrick O’Connell was in de jaren 30’ en 40’ drie keer trainer van Real Betis. Onder O’Connell won de club het enige landskampioenschap in de clubhistorie.

Guus Hiddink is de enige Nederlandse trainer die ooit de leiding had bij de club. Het werd echter geen gelukkig huwelijk en na drie maanden vertrok Hiddink weer.

Informatie

  • Plaats: Sevilla
  • Stadion: Estadio Benito Villamarín
  • Opgericht: 1907
  • Clubkleuren: Groen/wit
  • Bijnamen: Béticos, Los Verdiblancos, Verderones, Heliopolitanos, Lobos

Veelgestelde vragen over Real Betis

Je kan wedden op Real Betis via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Real Betis. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Real Betis afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Real Betis.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Real Betis wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Real Betis aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Real Betis kan je vinden op de clubpagina van Real Betis.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Real Betis. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Real Betis met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Real Betis met elkaar vergelijken op de clubpagina van Real Betis.

Er zijn verschillende bonussen voor Real Betis. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Real Betis met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Real Betis met elkaar vergelijken op de clubpagina van Real Betis.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • La Liga 1x
  • Copa Del Rey 2x

Rivaliteit

De grote rivaal van Real Betis is stadsgenoot en ‘grote broer’ Sevilla FC.

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.