award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Villarreal

Als subtopper weet Villarreal het veel ploegen in de La Liga lastig te maken en punten te sprokkelen tegen de grote clubs. Precies wat wedden op Villarreal spannend en lucratief kan maken.

Bekijk alle wedstrijden
Villarreal logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Villarreal

Na enkele magere jaren is Villarreal de laatste seizoenen weer op de goede weg: het nestelde zich stevig in de subtop van het Spaanse voetbal totdat het in 2018/2019 weer een kleine terugval kende. Waar het eerder weinig doelpunten te verwerken kreeg, was dat in het laatstgenoemde seizoen niet het geval en dus eindigde de ploeg roemloos in de onderste regionen.

Desalniettemin wordt de ploeg nog steeds gezien als die subtopper die het ieder andere club het vuur aan de schenen kan leggen. Ook bij de bookmakers. Dat zorgt ervoor dat er bij wedden op Villarreal interessante quoteringen te vinden zijn. Benieuwd? Check hierboven de hoogste odds voor komende wedstrijden!

Geschiedenis van Villarreal

Villarreal werd opgericht in 1923, maar is de afgelopen 20 jaar pas de club geworden die we nu kennen. Tot 1998 speelde de club voornamelijk op het vierde of vijfde niveau van Spanje, maar in 1998 debuteerde het eindelijk in La Liga. Villarreal degradeerde meteen, maar kwam dat seizoen erop weer terug. Sindsdien groeide de club uit tot een subtopper in Spanje, met een jaar in de Segunda División als uitzondering.

Beste spelers uit het verleden

In 2005/2006 boekte Villarreal het grootste succes uit de clubgeschiedenis. Na het uitschakelen van de Glasgow Rangers en Inter stond het in de halve finale van de Champions League tegen Arsenal. Uit werd er met 1-0 verloren en thuis bleef het steken op 0-0, waardoor Villarreal werd uitgeschakeld. De club had een team vor met legendes zoals Diego Forlán, Riquelme, Marcos Senna en Santi Cazorla.

Cazorla vertrok in 2011 naar Malaga en maakte zelfs de transfer naar Arsenal. De Spaanse spelmaker kampte met veel blessures en er werd gevreesd dat hij nooit meer kon lopen. Na meerdere operaties kwam hij dit seizoen terug bij zijn oude liefde.

Beste managers uit het verleden

Manuel Pellegrini bracht Villarreal het grote succes. De Chileen werd in 2004 aangesteld bij de club en werd gelijk derde met de ploeg in de competitie. Pellegrini bleef vijf jaar trainer van Villarreal en werd in 2008 zelfs tweede achter Real Madrid.

Informatie

  • Plaats: Villarreal
  • Stadion: Estadio de la Cerámica
  • Opgericht: 1923
  • Clubkleuren: Geel
  • Bijnamen: El Submarino Amarillo

Veelgestelde vragen over Villarreal

Je kan wedden op Villarreal via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Villarreal. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Villarreal afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Villarreal.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Villarreal wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Villarreal aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Villarreal kan je vinden op de clubpagina van Villarreal.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Villarreal. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Villarreal met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Villarreal met elkaar vergelijken op de clubpagina van Villarreal.

Er zijn verschillende bonussen voor Villarreal. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Villarreal met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Villarreal met elkaar vergelijken op de clubpagina van Villarreal.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Tercera División 1x
  • UEFA Intertotocup 2x

Weetje

De bijnaam El Submarino Amarillo verwijst naar het liedje Yellow Submarine van the Beatles. Het nummer werd in 1966 gecoverd door de Spaanse ban Los Mustang.

Supporters

De harde kern van Villarreal heet het Colectivo Aldeano.

Rivaliteit

De grote rivaal van Villarreal is Valencia. Onderling spelen zij in de derbi de la comunitat.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.