award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb
Exclusieve deal: netbet bookmaker Tot € 150,- bonus op je eerste storting Pak die bonus!

Wedden op Huesca

SD Huesca lijkt dit seizoen veruit de minste ploeg in La Liga. Wedden op een nederlaag van de klein ploeg uit de regio Aragón is dus de beste optie. Op onze website bieden wij jou als voetballiefhebber de gelegenheid om te kunnen wedden op alle Spaanse clubs in La Liga. Zo geven wij jou informatie bij welke bookmakers jij het beste kan zijn om te kunnen wedden op SD Huesca.      

SD Huesca krijgt veel tegendoelpunten dit seizoen en heeft zijn zaakjes achterin niet op orde. Gokken op veel goals bij een wedstrijd van SD Huesca is dus een goede optie. Zelfs heeft het ook nog eens moeite met scoren, dus kun je ook inzetten op weinig goals van de club.

Geschiedenis

In 1910 werd Huesca CF, de voorloper van SD Huesca, opgericht door enkele Barcelona supporters. Hierdoor heeft het dezelfde clubkleuren als de Catalanen. Door financiële problemen werd die club echter opgeheven in 1956 en in 1960 werd SD Huesca opgericht. De kleine club speelde vooral op het derde of vierde niveau van Spanje en promoveerde tien jaar geleden pas voor het eerst naar de Segunda División. Vorig jaar gebeurde het onmogelijke. Onder trainer Rubi promoveerde het kleine SD Huesca naar La Liga. Met een stadion wat voor promotie slechts een capaciteit van 5.500 fans had werd SD Huesca de kleinste club ooit in La Liga.

Beste spelers uit het verleden

De 38-jarige Juanjo Camacho is een icoon van het huidige SD Huesca. De middenvelder speelt al tien jaar voor Huesca en speelde zelfs met de club op het derde niveau van Spanje. Camacho maakte in totaal 76 goals voor Huesca en gaf ook nog eens 20 assists. Zijn debuut in La Liga heeft de aanvoerder nog niet gemaakt vanwege en kuitblessure.

Beste managers uit het verleden

SD Huesca heeft het grote succes mede te danken aan succescoach Rubi. Na mindere tijden als trainer bij Levante en Real Valladolid werd Rubi bij Huesca wel een enorm succes. Onder de Spanjaard promoveerde Huesca vorig jaar naar de Primera Divsión. Rubi stapte over naar RCD Espanyol.

Verdubbel je eerste storting tot €200 met de Betfirst welkomstbonus!
Profiteer direct van deze bonus