award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

RC Strasbourg

Deze Franse club kan winnen van de grote jongens en tegelijkertijd verliezen van de onderste ploegen. Wedden op RC Strasbourg kent daarom altijd spannende quoteringen. Ontdek ze nu!

Bekijk alle wedstrijden
RC Strasbourg logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op RC Strasbourg

RC Strasbourg is een club die maar moeilijk te pijlen valt. De club speelde de afgelopen jaren regelmatig op het tweede niveau in Frankrijk, maar doet het wanneer het in de Ligue 1 acteert ook weer bijzonder goed. Wat kunnen we verwachten van de ploeg?

De ploeg manifesteerde zich de afgelopen seizoenen als middenmoter om rekening mee te houden. Het wist te winnen van grote ploegen uit de competitie, maar ook weer te verliezen van de mindere goden. Kortom, wedden op RC Strasbourg is vaak bijzonder spannend.

Geschiedenis van RC Strasbourg

Racing Club de Strasbourg Alsace, of simpelweg Strasbourg, is een Franse club die uitkomt in de Ligue 1. De club werd een professionele voetbalclub in 1933. Sinds het kampioenschap van Ligue 2 in 2016/17 speelt de club in Ligue 1. 

Noemenswaardige spelers

De club heeft geen officiële Hall of Fame of All-time 11. De speler met de meeste interlands voor Frankrijk terwijl hij voor Strasbourg speelde is Oscar Heisserer. Hij is ook de enige Strasbourg speler die ooit de aanvoerdersband droeg voor Frankrijk.

Noemenswaardige managers

In 75 jaar tijd van professioneel voetbal heeft de club 52 keer van trainer gewisseld. Dit gebeurde vaak onder druk van de fans. Hierdoor zijn er nauwelijks trainers die echt lange tijd voor de club hebben gewerkt. De langst zittende trainer is Gilbert Gress. Hij was in twee periodes coach van de club en kwam in totaal tot 75 maanden en 275 wedstrijden. Jacky Duguépéroux is de enige trainer met twee prijzen voor de club.

Informatie

  • Plaats: Straatsburg
  • Stadion: Stade de la Meinau
  • Opgericht: 1906
  • Clubkleuren: Blauw/wit
  • Bijnamen: Le Racing

Veelgestelde vragen over RC Strasbourg

Je kan wedden op RC Strasbourg via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op RC Strasbourg. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op RC Strasbourg afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op RC Strasbourg.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op RC Strasbourg wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op RC Strasbourg aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op RC Strasbourg kan je vinden op de clubpagina van RC Strasbourg.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor RC Strasbourg. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op RC Strasbourg met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van RC Strasbourg met elkaar vergelijken op de clubpagina van RC Strasbourg.

Er zijn verschillende bonussen voor RC Strasbourg. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op RC Strasbourg met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van RC Strasbourg met elkaar vergelijken op de clubpagina van RC Strasbourg.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Landskampioen 1x
  • Coupe de France 2x
  • Coupe de la Ligue 4x

Weetje

Strasbourg is een van de 6 clubs die alle grote prijzen in Frankrijk heeft gewonnen.

Supporters

Sinds de terugkeer in Ligue 1 komen er veel meer supporters naar wedstrijden van Strasbourg dan voorheen. De club heeft over het algemeen een bijna uitverkocht huis.

Rivaliteit

De grootste rivaal van Strasbourg is Metz. De wedstrijden tussen beide clubs worden ook wel de “Derby de l’Est’ genoemd. Een vreemde benaming aangezien beide clubs meer dan 150 km van elkaar vandaan liggen.  

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.