award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app! Downloaden

Stade Brest

Als degradatiekandidaat is het kleine Stade Brest interessant om op te wedden; altijd interessante quoteringen! Benieuwd? Check dan gauw de beste odds van de bookies!

Bekijk alle wedstrijden
Stade Brest logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Stade Brest

Na zes seizoenen in de Ligue 2 is Stade Brest in 2018/2019 gepromoveerd naar de Ligue 1. Onder Jean-Marc Furlan eindigde de ploeg tweede achter Metz. Het gat tussen de Ligue 1 en Ligue 2 is voor veel clubs vaak erg groot, waardoor het een lastig seizoen gaat worden.

Dat maakt het voor mensen die willen wedden op Stade Brest echter wel een stuk interessanter. Omdat de ploeg relatief laag ingeschat wordt, kennen wedstrijden van de club doorgaans mooie qouteringen en odds. Bovendien weet je het met degradatiekandidaat maar nooit … een stunt is zo gemaakt!

Noemenswaardige spelers

In het seizoen 2003/2004 speelde Franck Ribery voor Stade Brest. Ribery scoorde drie keer in 35 wedstrijden en hielp zijn ploeg naar de tweede plek in de Ligue 2. Ribery vertrok toen transfervrij naar FC Metz. De Fransman is veruit de bekendste speler die voor de ploeg speelde.

Noemenswaardige managers

Alain de Martigny is nog de enige manager die een prijs wist te winnen met de club. De Fransman werd in 1981 kampioen in de Ligue 2 met de ploeg en vertrok vervolgens naar RC Paris. De Martigny was in totaal negen jaar trainer van de ploeg.

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app!

Informatie

  • Plaats: Brest
  • Stadion: Stade Francis-Le Blé
  • Opgericht: 1950
  • Clubkleuren: Rood
  • Bijnamen: La Team Pirate, SB29

Veelgestelde vragen over Stade Brest

Je kan wedden op Stade Brest via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Stade Brest. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Stade Brest afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Stade Brest.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Stade Brest wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Stade Brest aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Stade Brest kan je vinden op de clubpagina van Stade Brest.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Stade Brest. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Stade Brest met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Stade Brest met elkaar vergelijken op de clubpagina van Stade Brest.

Er zijn verschillende bonussen voor Stade Brest. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Stade Brest met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Stade Brest met elkaar vergelijken op de clubpagina van Stade Brest.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Ligue 2 1x

Weetje

Om de bekendheid van Stade Brest een boost te geven ging de ploeg in 2011 een partnerschap aan met BZH New York. In 2013 speelde de Fransen er een toernooi.

Supporters

Stade Brest heeft meerdere grote supportersgroepen, waaronder: Les Ultras Brestois, Celtic Angel, L’Hermine 29 en Le 12 Brestoa.

Rivaliteit

De grootste rivaal van Stade Brest is AS Brestoise. Brestoise is echter flink afgezakt naar de regionale competitie. Andere rivalen zijn EA Guingamp en Stade Lorient.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Ontvang gratis de beste EK wedtips!

Close

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.