award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Een paar maanden na de groepswedstrijden, vindt de Nations League finale plaats. Daarin spelen de twee winnaars van de halve finale om uit te maken wie zich winnaar van de Nations League mag noemen en een mooie geldprijs op mag strijken. En natuurlijk ook de eer heeft om zich kampioen te mogen noemen. Maar wie speelt tegen wie? En wanneer en waar wordt de finale gespeeld?

Finale 2018/2019

In de eerste editie van de nieuwe voetbalcompetitie van de UEFA ging de finale tussen Portugal en Nederland, nadat zij respectievelijk Zwitserland en Engeland beiden met 3-1 aan de kant hadden gezet in de halve finale. In deze wedstrijd, gespeeld op 5 juni 2019 in het Estadio do Dragao in Porto, trok Portugal aan het langste eind. Daarmee is het Zuid-Europese land de eerste winnaar.

Nations League Finale 2020/2021

De Nations League finale van het seizoen 2020/2021 staat naar alle waarschijnlijkheid weer op het gepland voor wanneer het reguliere seizoen is afgelopen en de spelers van de nationale elftallen geen club verplichtingen meer hebben. Je kunt daarbij gerust uitgaan van begin juni. Waar er precies gespeeld gaat worden is nog niet bekend, aangezien de gastlanden van de eindronde zich bij de UEFA kunnen melden tot 31 augustus 2020. Zodra bekend is welke ploegen in de (halve) finale het tegen elkaar opnemen, verschijnen ze in het speelschema.

Wedden op de finale

Tijdens de Nations League finale staat er eer, prestige en een aardige winstpremie op het spel. Dat maakt de wedstrijd behoorlijk spannend. Bovendien is de kans groot dat twee grootmachten die toevallig ook nog in vorm zijn elkaar treffen. Ze hebben immers niet voor niets hun poule in de hoogste divisie gewonnen en de halve finale overleefd. Daardoor profiteer je bij sommige bookmakers van wel hele scherpe quoteringen. Benieuwd? Bekijk en vergelijk alle odds en ontdek waar jij het best kunt inzetten op de eindstrijd van de Nations League!

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.