award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

In de Nations League halve finale spelen de vier beste nationale elftallen van de twaalf hoogstgenoteerde landen die uitkomen in Divisie A. Iedere ploeg uit de halve finale is groepswinnaar geworden van zijn poule. Een loting bepaalt wie tegen wie speelt om de finale te bereiken en zichzelf uiteindelijk te mogen kronen tot kampioen van de Nations League

Locatie

Voor het organiseren van de finalewedstrijden kunne landen zich simpelweg bij de UEFA melden. De eerste eindronde van de nieuwe competitie werd uiteindelijk afgewerkt in Portugal, dat het toernooi ook op haar naam wist te schrijven. Waar de komende Nations League halve finale wordt gespeeld wordt vlak voor aanvang van een nieuw seizoen bekend gemaakt. Landen hebben tot 31 augustus de tijd om hun voorstel in te leveren, waarna de hoge heren bij de UEFA uiteindelijk een keus maken.

Datum

De Nations League halve finale vindt waarschijnlijk ieder seizoen plaats begin juni, zodat de spelers geen verplichtingen meer hebben in de Champions League, Europa League en nationale competitie en/of beker. Een Nations League halve finale wordt, naar alle waarschijnlijkheid, doordeweeks gespeeld waar de finale op die zondag daarna wordt afgewerkt. De exacte speeldata vind je terug in het programma.

Wedden op de Nations League halve finale?

De Nations League halve finale is ontzettend populair onder de mensen die online gokken op voetbalwedstrijden. Het is vaak een wedstrijd tussen de beste ploegen uit Europa die ook nog eens in vorm zijn. Ze komen immers uit de hoogste divisie en wisten daar als groepswinnaar uit de bus te komen. Kortom, haast een garantie voor spektakel.

Het is moeilijk in te schatten of te voorspellen welke ploegen er doorstoten naar de finale en welke het tegen elkaar op moeten nemen in de strijd om de derde plaats. Daarom vinden we bij de bookmakers dan ook verschillende quoteringen bij de twee halve finales. Bekijk en vergelijk de scherpste odds en ontdek bij welk wedkantoor je het meeste winst kan behalen.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.