award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Omdat de competitie nog redelijk nieuw is, zijn er nog niet veel Nations League winnaars. Bovendien spelen alleen de beste ploegen uit de hoogste divisie tegen elkaar om uit te maken wie zich kampioen van de Nations League mag noemen. Maar er is meer. Veel meer. Want het toernooi bestaat uit meerdere lagen met ieder hun eigen prijs. En in dat opzicht, kent het meerdere winnaars.

Groepswinnaars

Winnaars van de diverse poules in de verschillende divisies plaatsen zich automatisch voor de play-offs om een ticket voor het komende EK. Zowel uit de hoogste divisie (A) als uit de laagste divisie (D). Dit zijn de landen die in hun poule bovenaan zijn geëindigd in het seizoen 2018/2019:

Divisie A
Groep 1: Nederland
Groep 2: Zwitserland
Groep 3: Portugal
Groep 4: Engeland

Divisie B
Groep 1: Oekraïne
Groep 2: Zweden
Groep 3: Bosnië-Herzegovina
Groep 4: Denemarken

Divisie C
Groep 1: Schotland
Groep 2: Finland
Groep 3: Noorwegen
Groep 4: Servië

Divisie D
Groep 1: Georgië
Groep 2: Wit-Rusland
Groep 3: Kosovo
Groep 4: Macedonië

Eindronde

De beste ploegen van de hoogste divisie treffen elkaar in een halve finale, troostfinale en finale om te bepalen wie zich in een illustere rijtje Nations League winnaars voegt. In 2018/2019, de eerste editie van het toernooi, zagen de winnaars van de verschillende finales er als volgt uit:

Winnaars halve finale: Portugal, Nederland
Winnaar troostfinale: Zwitserland
Winnaar finale: Portugal 

Wedden op Nations League winnaars

Natuurlijk kun je wedden op de uitslagen, maar je kunt ook inzetten op de uiteindelijk kampioen. Of op wie er groepswinnaar wordt. En dat kan verrassend hoge odds opleveren. Bekijk en vergelijk daarom altijd de quoteringen bij de verschillende bookmakers, ontdek bij welk wedkantoor je het meeste kunt verdienen met een slim geplaatste weddenschap en profiteer nu nog van een mooie bonus!

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.