award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Brescia

Brescia wordt gezien als één van de ploegen die gaat strijden om lijfsbehoud. Dat heeft vaak hoge quoteringen tot gevolg. Benieuwd? Je checkt ze hier.

Bekijk alle wedstrijden
Brescia logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Brescia

Brescia speelt in 2019/2020 weer in de Serie A. Het lag eigenlijk ook wel een beetje in de lijn der verwachting tot dat de club terug zou keren, want het gaat al jaren continu heen en weer tussen het hoogste en het één na hoogste niveau. Weet de club uit Lombardije het dit keer lang vol te houden in de Serie A?

Gezien diezelfde, recente geschiedenis geldt de club eveneens als één van de voornaamste degradatiekandidaten. Dat zorgt aan de andere kant ook weer voor doorgaans torenhoge quoteringen bij wedstrijden van de ploeg, waardoor wedden op Brescia voor veel mensen zeer interessant kan zijn. Hierboven vind je de beste odds voor komende wedstrijden.

Geschiedenis van Brescia

Brescia is een club die steeds heen en weer pendelt tussen de Serie A en Serie B. Bij de club, opgericht in 1911, hebben een aantal grote namen gevoetbald. Wat dacht je bijvoorbeeld van Roberto Baggio? Baggio is een voormalige speler van het jaar van de FIFA. Hij leidde Brescia ook naar een zevende plaats in 2000/2001. Baggio speelde maar liefst vier jaar voor de club uit Lombardije. Brescia werd dan ook “Baggio’s Brescia” genoemd.

Direct nadat Baggio vertrok naar Inter Milaan, degradeerde Brescia. Pas in 2009/2010 lukte het de club om terug te keren naar het hoogste niveau. Dit hield de club slechts één seizoen vol. De club degradeerde zelfs nog een niveau in 2014/2015. Door het echec van Parma (ze werden failliet verklaard) kon Brescia toch aanblijven. Uiteindelijk keerde de club op karakter terug naar het hoogste niveau door in 2018/2019 promotie veilig te stellen.

Beste spelers uit het verleden

Roberto Baggio – Baggio is misschien wel de beste speler ooit uit Italië. In 1999 is hij uitverkozen tot beste speler door de FIFA. Hij heeft tal van prijzen gewonnen.

Gheorghe Hagi – Hagi is de beste Roemeense voetballer aller tijden. Met name in de jaren tachtig maakte hij furore op de Italiaanse velden. Hij heeft niets voor niets de bijnaam “de Maradonna van de Karpaten” gekregen. Hij is zevenmaal verkozen tot beste Roemeense voetballer van het jaar. Van 1992 tot en met 1994 heeft hij even bij Brescia gevoetbald. Hagi maakt merkwaardig genoeg niet veel doelpunten.

Andrea Pirlo – Pirlo heeft bij Brescia de jeugdopleiding genoten. Pirlo was een technische middenvelder met gevoel in zijn benen. Hij kon bijzonder goed vrije trappen nemen.       

Beste managers uit het verleden

Eugenio Corini: Corini heeft in 2018/2019 er voor gezorgd dat de club weer is teruggekeerd naar het hoogste niveau. Zowel sportief als financieel is dit enorm belangrijk.

Informatie

  • Plaats: Brescia
  • Stadion: Stadio Mario Rigamonti
  • Opgericht: 1911
  • Clubkleuren: Blauw/wit
  • Bijnamen: La Rondinelle, La Leoness

Veelgestelde vragen over Brescia

Je kan wedden op Brescia via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Brescia. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Brescia afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Brescia.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Brescia wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Brescia aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Brescia kan je vinden op de clubpagina van Brescia.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Brescia. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Brescia met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Brescia met elkaar vergelijken op de clubpagina van Brescia.

Er zijn verschillende bonussen voor Brescia. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Brescia met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Brescia met elkaar vergelijken op de clubpagina van Brescia.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

Geen noemenswaardige prijzen.

Rivaliteit

De wedstrijden tussen Brescia en de clubs uit Milaan zullen leuk zijn om naar te kijken. Niet alleen omdat het David tegen Goliath is, maar ook omdat de clubs Noord-Italië vertegenwoordigen. Deze burenruzies worden interessante wedstrijden!

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.