award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app! Downloaden

Gazisehir Gaziantep

Gazisehir Gaziantep staat op de nominatielijst om te degraderen. Dat maakt wedden op de nog jonge club weliswaar bijzonder interessant, vanwege de torenhoge odds! Bekijk nu waar jij het best kunt wedden!

Bekijk alle wedstrijden
Gazisehir Gaziantep logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Gazisehir Gaziantep

Gazisehir Gaziantep zorgde in 2018/2019 voor een klein wonder in de 1. Lig, het op één na hoogste niveau in Turkije. De nog jonge club werd vijfde op het tweede niveau, maar promoveerde op fenomenale wijze toch naar de Süper Lig. Daarmee gelden als de gedoodverfde degradatiekandidaat.

Opmerkelijk is wel dat, waar de meeste ploegen in thuiswedstrijden de beste resultaten boeken, de club juist de beste resultaat wist te behalen op bezoek bij de tegenstander. Een interessante ontwikkeling die misschien wel kan zorgen voor een wonderbaarlijke handhaving … of zelfs meer. Ontdek de scherpste odds en begin direct met wedden op Gazisehir Gaziantep!

Geschiedenis van Gazisehir Gaziantep

Gazisehir Gaziantep is een van de jongste ploegen in de Süper Lig en werd in 1988 opgericht als Sankospor. De ploeg speelde in 1997 voor het eerste in de 1. Lig, het tweede niveau van Turkije, maar wist nog nooit te promoveren naar de Süper Lig. Dit jaar gebeurde het dan eindelijk. Onder leiding van Mehmet Altiparmak werd Gazisehir vijfde in de competitie, waardoor het zich plaatste voor de play-offs. Hierin werd er zowel van Osmanlispor als van Hatayspor gewonnen na strafschoppen.

Noemenswaardige spelers

In juni 2018 tekende Rydell Poepon een contract bij Gazisehir na een redelijke periode bij Boluspor. Poepon scoorde slechts zeven keer in 27 wedstrijden, maar zijn twee doelpunten in de halve finale van de play-offs tegen Osmanlispor hebben hem toch onsterfelijk gemaakt bij de club. Poepon won de concurrentiestrijd van ex-Fenerbahce spits Moussa Sow.

Noemenswaardige managers

In de jonge geschiedenis van de club heeft Gazisehir Gaziantep nog weinig successen geboekt en de promotie naar de Süper Lig is het grootste wat de club in het 31-jarig bestaan heeft bereikt. De grote man achter dit succes was trainer Mehmet Altiparkmak. Altiparmak heeft al een flink CV opgebouwd als trainer, maar bleef nergens langer dan twee seizoenen. Na de promotie verruilde hij Gazisehir Gaziantep voor Akhisarspor.

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app!

Informatie

  • Plaats: Gaziantep
  • Stadion: New Gaziantep Stadium
  • Opgericht: 1988
  • Clubkleuren: Zwart/wit/rood

Veelgestelde vragen over Gazisehir Gaziantep

Je kan wedden op Gazisehir Gaziantep via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Gazisehir Gaziantep. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Gazisehir Gaziantep afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Gazisehir Gaziantep.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Gazisehir Gaziantep wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Gazisehir Gaziantep aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Gazisehir Gaziantep kan je vinden op de clubpagina van Gazisehir Gaziantep.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Gazisehir Gaziantep. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Gazisehir Gaziantep met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Gazisehir Gaziantep met elkaar vergelijken op de clubpagina van Gazisehir Gaziantep.

Er zijn verschillende bonussen voor Gazisehir Gaziantep. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Gazisehir Gaziantep met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Gazisehir Gaziantep met elkaar vergelijken op de clubpagina van Gazisehir Gaziantep.

Achtergrondinformatie

Eigenaar

De club is in handen van Sanko Holding.

Rivaliteit

De plaatselijke rivaal van Gazisehir is Gaziantepspor. Deze club staat echter op de rand van de afgrond en degradeerde door financiële problemen naar het vierde niveau van Turkije.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Ontvang gratis de beste EK wedtips!

Close

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.