award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Kasimpasa

Als één van de vele ploegen uit Istanbul, heeft de club zich opgeworpen tot veel scorende middenmoter. Dat biedt interessante kansen bij het wedden op Kasimpasa.

Bekijk alle wedstrijden
Kasimpasa logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Kasimpasa

Kasimpasa eindigde de laatste seizoenen steevast aan de bovenkant van de middenmoot van de Turkse Süper Lig. De ploeg speelt altijd vol op de aanval, waardoor ze mooie overwinningen boeken … maar ook wel eens in het mes van de tegenstander lopen. Hoe dan ook, spektakel gegarandeerd.

Datzelfde gegeven biedt mogelijkheden voor de mensen die willen wedden op Kasimpasa. Gokken op veel doelpunten van de ploeg is bijvoorbeeld een optie, maar je kunt ook gewoon profiteren van de hoogste odds van de bookmakers bij een winst- of verliespartij van de club. En die hebben we hierboven alvast voor je genoteerd.

Geschiedenis van Kasimpasa

Kasimpasa SK is een club uit Istanbul en werd opgericht in 1921. In het begin van de jaren ’60 was het een succesvolle club in de Süper Lig, maar daarna zakte het af naar de derde divisie. In 2007 promoveerde het na ruim 40 jaar weer naar de Süper Lig, waar het nu sinds 2012 weer een vaste waarde is.

Noemenswaardige spelers

Nadat Ryan Babel voor de tweede keer bij Ajax speelde, vertrok hij naar Kasimpasa. Hier speelde hij twee seizoenen en scoorde hij veertien keer. In 2015 vertrok hij naar de Verenigde Arabische Emiraten en leek zijn carrière wel een beetje voorbij. Via Deportivo en Beşiktaş knokte Babel zich weer helemaal terug.

Noemenswaardige managers

Een van de bekendste trainers uit de geschiedenis van Kasimpasa is Shota Arveladze. De oud-speler van Ajax werd in 2013 knap zesde in de Süper Lig nadat de ploeg was gepromoveerd en deed dat het jaar erop weer. Het jaar daarna werd hij ontslagen toen de ploeg dertiende stond. Jan Wouters nam het roer toen voor twee wedstrijden over.

Informatie

  • Plaats: Istanbul
  • Stadion: Recep Tayyip Erdoğanstadion
  • Opgericht: 1921
  • Clubkleuren: Blauw/wit
  • Bijnamen: Apaciler

Veelgestelde vragen over Kasimpasa

Je kan wedden op Kasimpasa via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Kasimpasa. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Kasimpasa afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Kasimpasa.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Kasimpasa wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Kasimpasa aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Kasimpasa kan je vinden op de clubpagina van Kasimpasa.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Kasimpasa. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Kasimpasa met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Kasimpasa met elkaar vergelijken op de clubpagina van Kasimpasa.

Er zijn verschillende bonussen voor Kasimpasa. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Kasimpasa met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Kasimpasa met elkaar vergelijken op de clubpagina van Kasimpasa.

Achtergrondinformatie

Weetje

Naast voetbal wordt bij Kasimpasa SK ook boksen en worstelen beoefend.

Rivaliteit

Tegen Fatih Karagümrük S.K.speelt Kasimpasa de District derby. Fatih Karagümrük S.K. speelt momenteel echter op het derde niveau van Turkije.

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.