award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

De Treffers

Middenmoter in de Tweede Divisie, met de potentie van een subtopper. De ploeg uit Groesbeek is wisselvallig en daarom is wedden op de Treffers een spannende optie.

Bekijk alle wedstrijden
De Treffers logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op De Treffers

In het eerste jaar van de Tweede Divisie, eindigde De Treffers op meer meer dan keurige vierde plek op de eindranglijst. Sindsdien hebben de Gelderlanders het lastiger op het hoogste amateurniveau van Nederland en spelen ze een bescheiden rol in de middenmoot.

Dat is voornamelijk te wijten aan de wisselvallige resultaten van de ploeg uit Groesbeek. Diezelfde wisselende prestaties maken wedden op De Treffers echter wel een stuk interessanter, want de bookmakers hanteren over het algemeen hoge odds bij wedstrijden van de club. Nieuwsgierig? Check hierboven de scherpste quoteringen voor komende speelronde!

Geschiedenis van De Treffers

De clubs is ontstaan toen een groep arbeidsjongeren in 1919 plannen maakten voor het oprichten van een nieuwe voetbalclub. In een café is er besloten om een voetbalclub op te richten, die op voorstel van Bertus Geurts “De Treffers” heet.

De club is verschillende keren verhuisd. Op dit moment speelt het eerste zijn wedstrijden op Sportpark Zuid. De vereniging heeft op dit moment 1.500 leden.

De Treffers is een succesvolle amateurclub. De mannen uit Groesbeek zijn in onder andere 1981, 1986 en 1988 kampioen geworden van de Hoofdklasse. In 1990 en 1991 werd de club amateurkampioen van Nederland.

In 2015/2016 promoveerde de club naar de nieuwe Tweede Divisie. Daarmee is het mogelijk om te promoveren naar de profcompetitie. Wel weigeren veel clubs te promoveren, omdat voetbalclubs ontzettend veel moeten aanpassen willen zij aan de eisen van de KNVB voldoen.

Noemenswaardige spelers

Willie Willems: De man uit Groesbeek speelde maar liefst dertien seizoenen voor De Treffers.  In november 2018 werd hij in het Elftal van de Eeuw gezet. Hij wordt ook gezien als een van de beste centrale verdedigers die ooit voor de club heeft gespeeld.

Paul Janssen: Ook hij zit in het Elftal van de Eeuw. Mede dankzij hem werd de ploeg voor het eerst in zijn bestaan algeheel amateurkampioen. Met twee doelpunten in de play-offs tegen Quick Boys had hij een groot aandeel in dit historisch moment.

Henk Grim: In 1981 werd hij kampioen van de Hoofdklasse. Hij maakte in totaal 38 doelpunten voor De Treffers. Hierdoor verdiende hij een transfer naar NEC.

Noemenswaardige managers

Jan Peters: Jan Peters is international geweest die een groot deel van zijn carrière heeft doorgebracht bij De Treffers en NEC. Hij werd verkozen als Trainer van de Eeuw bij de club uit Groesbeek en ook nog eens tot NEC’er van de Eeuw. Als trainer van de amateurs werd hij met de club algeheel amateurkampioen. In zijn tweede periode boekte hij opnieuw succes door de afdelingstitel in 2005 te pakken.

Informatie

  • Plaats: Groesbeek
  • Stadion: Sportpark Zuid
  • Opgericht: 1919
  • Clubkleuren: Rood/zwart
  • Bijnamen: Roodzwarten

Veelgestelde vragen over De Treffers

Je kan wedden op De Treffers via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op De Treffers. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op De Treffers afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op De Treffers.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op De Treffers wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op De Treffers aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op De Treffers kan je vinden op de clubpagina van De Treffers.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor De Treffers. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op De Treffers met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van De Treffers met elkaar vergelijken op de clubpagina van De Treffers.

Er zijn verschillende bonussen voor De Treffers. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op De Treffers met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van De Treffers met elkaar vergelijken op de clubpagina van De Treffers.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Amateurkampioen (zaterdag) 2x
  • Amateurkampioen (zondag) 3x

Rivaliteit

Mooie wedstrijden zijn die tegen Achilles’29. Tegenwoordig spelen er aan beide kanten geen jongens uit Groesbeek. Wel is de sfeer goed en is het altijd behoorlijk druk. Volgens assistent-trainer kende iedereen elkaar vroeger persoonlijk. Nu de mensen elkaar minder kennen leeft de derby minder.

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.