award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

GVVV

De club uit Veenendaal is een stabiele middenmoter in de Tweede Divisie. Het is met zowel winst- als verliespartijen interessant om te wedden op GVVVV.

Bekijk alle wedstrijden
GVVV logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op GVVV

GVVV is al sinds de oprichting van de Tweede Divisie al actief op het hoogste amateurniveau van Nederland. Daar weet het vooralsnog geen potten te breken en eindigt het steevast in de middenmoot, met een enkele keer een uitschieter naar de subtop.

Desalniettemin is de ploeg geliefd onder de gokkers. Het team presteert immers wisselvallig, waardoor de bookmakers relatief hoge odds hanteren bij wedstrijden van de club uit Veenendaal. Dat levert interessante mogelijkheden op voor de mensen die willen wedden op GVVV.

Geschiedenis van GVVV

In 2009/2010 eindigde de club op een teleurstellende zesde plaats in de hoofdklasse. Daardoor werd er ook afscheid genomen van Frans Koenen. Erik Assink verving hem. Hij kreeg het doel om de club zo snel mogelijk naar de Topklasse te brengen. Hij slaagde in zijn missie. De ploeg van Eric Assink werd op 7 mei 2011 kampioen van de hoofdklasse door Zwaluwen met 2-1 te kloppen.

In de loop van de jaren bleef GVVV een stabiele Topklasser. In 2011/2012 werd de club vijfde. Dit bleek geen eenmalig succes te zijn. Ook het seizoen daarop presteerde de Veenendalers goed en werden zij derde. Door een periode te winnen mocht de club meedoen om het kampioenschap. Het kampioenschap ging uiteindelijk naar Katwijk.

In 2013/2014 vond er een beslissingswedstrijd plaats tussen Spakenburg en GVVV. Dit was een enorm belangrijke wedstrijd, aangezien het de beslissing was wie er kampioen zou worden. Uiteindelijk won Spakenburg de titel na een spannende wedstrijd.

Op dit moment kan de club zich zeer waarschijnlijk handhaven in de Tweede Divisie. De voorzitter wil van de club een stabiele middenmoter maken.

Noemenswaardige spelers

Michiel van der Valk – Van der Valk heeft zeven seizoenen voor ‘de blauwen’ gespeeld. Hij lijkt een beetje op Jaap Stam. Hij is een harde goede verdediger en een echte winnaar. Zijn tweelingbroer Daan van der Valk speelde ook voor GVVV. Hij was minder succesvol, maar was ook een goede middenvelder die voor veel sfeer zorgde.

Dennis van Meegdenburg – Dennis ‘the menace’ is een grootheid bij GVVV. Hij scoorde aan de lopende band. Zo had hij een rendement van 118 doelpunten uit 228 wedstrijden. Nadat hij stopte in 2014 keerde hij in 2016 terug, op aanraden van trainer John de Wolf. Hij sloot in stijl af, door een assist te leveren voor het winnende doelpunt, wat betekende dat GVVV zich plaatste voor de Tweede Divisie.

Noemenswaardige managers

Eric Assink – Assink heeft vijf succesvolle jaren beleefd met GVVV. De club promoveerde dankzij hem naar de Topklasse. Onder zijn leiding bleef de club daarin stabiel presteren.

Informatie

  • Plaats: Veenendaal
  • Stadion: Sportpark Panhuis
  • Opgericht: 1947
  • Clubkleuren: Wit
  • Bijnamen: De blauwen

Veelgestelde vragen over GVVV

Je kan wedden op GVVV via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op GVVV. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op GVVV afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op GVVV.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op GVVV wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op GVVV aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op GVVV kan je vinden op de clubpagina van GVVV.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor GVVV. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op GVVV met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van GVVV met elkaar vergelijken op de clubpagina van GVVV.

Er zijn verschillende bonussen voor GVVV. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op GVVV met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van GVVV met elkaar vergelijken op de clubpagina van GVVV.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Kampioen Hoofdklasse 2x

Weetje

Een van de hoogtepunten van GVVV is de wedstrijd tegen Excelsior voor de KNVB-beker. Excelsior werd met maar liefst 3-0 verslagen! Dennis van Meegdenburg was alweer de grote man met twee doelpunten.

Supporters

De club heeft een eigen supportersvereniging, namelijk ‘de blauwen’. De vereniging heeft meer dan vijfhonderd leden. De supportersvereniging zorgt er voor dat er saamhorigheid is tussen de fans. De vereniging zorgt er bijvoorbeeld voor dat de bus voor de wedstrijden altijd vol zit. Zo krijgt het team de maximale steun.

Rivaliteit

Uiteraard DOVO. Beide clubs grenzen aan elkaar. Helaas moeten de clubs tegenwoordig maar weinig tegen elkaar. De derby die in november 2018 zou plaatsvinden ging niet door, omdat er te veel spelers van GVVV geblesseerd waren.

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.