award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb
Exclusieve deal: netbet bookmaker Tot € 150,- bonus op je eerste storting Pak die bonus!

HHC Hardenberg

Wedden op HHC Hardenberg

Bekijk alle wedstrijden
HHC Hardenberg logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op HHC Hardenberg

HHC Hardenberg is een gevestigde club uit de Tweede Divisie. HHC is sinds 2015/2016 actief in de Tweede Divisie. Dit seizoen doet de club mee met de subtop. Een derde plek halen is nog mogelijk. Hoe hoog zullen ze dit seizoen eindigen? Volg de ontknoping van de Tweede Divisie en plaats een rendabele weddenschap!

In de Tweede Divisie zijn er interessante affiches. Een mooi voorbeeld zijn de wedstrijden tussen IJsselmeervogels en HHC. IJsselmeervogels strijdt om het kampioenschap, terwijl Hardenberg vecht voor de derde plek. Volg daarom de Tweede Divisie en profiteer van onze scherpe quoteringen!

Geschiedenis

HHC is in 1954 ontstaan na een fusie tussen HVC Hardenberg en SV Heemse. Sinds 1970 speelt de club zijn wedstrijden op sportpark Boshoek. Later werd er als herkenning Hardenberg er aan toegevoegd.

De laatste jaren is HHC erg succesvol. Zo promoveerde de club in 2003/2004 naar de hoofdklasse. HHC kon zich prima handhaven. In 2006/2007 werd HHC Hardenberg kampioen van de Hoofdklasse. In 2007/2008 kon de ploeg dit kunststukje herhalen. In 2009/2010 promoveerde de club naar de Topklasse. Sinds 2015/2016 speelt de club in de nieuwe Tweede Divisie.  

Noemenswaardige spelers

Danny Bouws: De rechtsachter redde het niet bij FC Emmen. Op dit moment heeft hij een basisplaats. Ondanks dat hij het niet redde bij FC Emmen volgt hij de club intensief. Zijn neef is namelijk Kjell Scherpen.

Joel Amakodo: Hij is de controleur op het middenveld bij HHC. Amakodo heeft een verleden bij Jong Groningen. Tegen AFC maakte hij het de aanvallers erg lastig. HHC boekte in februari een prachtige overwinning door AFC te verslaan. AFC staat op het moment van typen op nummer een.

Noemenswaardige managers

Gert Jan Karsten – De huidige trainer kreeg dit seizoen een contractverlenging. Hij zorgde ervoor dat HHC in 2017/2018 niet degradeerde, al lukte dat op het nippertje. Karsten is analist geweest bij Go Ahead Eagles.

Informatie

  • Plaats: Hardenberg
  • Stadion: Sportpark De Boshoek
  • Opgericht: 1954
  • Clubkleuren: Oranje/zwart
  • Bijnamen: Het andere Oranje

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Kampioen Hoofdklasse 2x
  • Kwartfinalist KNVB Beker

Weetje

Edwin Evers is een trouwe supporter van HHC Hardenberg. De oud-DJ droeg op de laatste uitzending het shirt van HHC. Het eerste elftal ging speciaal voor zijn afscheid in shirts spelen met het logo van Evers erop, met als doel geld op te halen voor Spieren voor Spieren.

Uit het archief

Verdubbel je eerste storting tot €200 met de Betfirst welkomstbonus!
Profiteer direct van deze bonus