award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app! Downloaden

AFC

Zijn de Amsterdammers een verrassende stuntploeg of een teleurstellende middenmoter? Volg de Tweede Divisie, lees je in en begin met wedden op AFC!

Bekijk alle wedstrijden
AFC logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op AFC

De eerste seizoenen in de Tweede Divisie speelde AFC een bescheiden rol in de competitie en eindigde het op een kleurloze plek in de middenmoot. Het seizoen 2018/2019 bracht daar echter verandering in: de club werd uit het niets kampioen op het hoogste amateurniveau van Nederland.

Dat succes zette de club uit Amsterdam direct weer op de kaart en dat is ook in de gokwereld niet onopgemerkt gebleven. De bookmakers hanteerden hoge quoteringen bij wedstrijden van de club, maar kwamen daar al gauw op terug. Desalniettemin is wedden op AFC nog steeds populair in gecombineerde bets. Nieuwsgierig naar de odds voor komende wedstrijd? Bekijk hierboven de scherpste quoteringen!

Geschiedenis van AFC

Midden in de Zuidas in Amsterdam vind je tussen alle hoge kantoorgebouwen de club AFC. De club werd opgericht in 1895 en is daarmee de oudste ploeg uit Amsterdam.

Noemenswaardige spelers

Met name voor Ajax is AFC echt een talentenfabriek. Enkele bekende spelers die hier zijn begonnen zijn: Daley Blind, Justin Kluivert, Carel Eiting, Mickey van der Hart, Philippe Sandler, Mitchell te Vrede en Ridgeciano Haps.

Noemenswaardige managers

Hoewel het misschien wel heel kort dag is, lijkt huidige trainer Ulrich Landvreugd een van de succesvolste managers van de Amsterdammers te worden. Na promotie in 2016 leek de club een middenmoter te zijn in de Tweede Divisie, zoals dat het was in de Topklasse, maar onder Landvreugd eindigde de ploeg bovenaan.

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app!

Informatie

  • Plaats: Amsterdam
  • Stadion: Sportpak Goed Genoeg
  • Opgericht: 1895
  • Clubkleuren: Rood/zwart
  • Bijnamen: The Reds

Veelgestelde vragen over AFC

Je kan wedden op AFC via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op AFC. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op AFC afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op AFC.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op AFC wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op AFC aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op AFC kan je vinden op de clubpagina van AFC.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor AFC. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op AFC met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van AFC met elkaar vergelijken op de clubpagina van AFC.

Er zijn verschillende bonussen voor AFC. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op AFC met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van AFC met elkaar vergelijken op de clubpagina van AFC.

Achtergrondinformatie

Weetje

Voor Rinus Michels begon bij Ajax als trainer, was hij eerst een jaar trainer van AFC.

Rivaliteit

AFC heeft meerdere plaatstelijk ‘rivalen’ zoals AMVJ en HFC.

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Ontvang gratis de beste EK wedtips!

Close

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.