award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb
Exclusieve deal: netbet bookmaker Tot € 150,- bonus op je eerste storting Pak die bonus!

VV Katwijk

Wedden op VV Katwijk

Bekijk alle wedstrijden
vv Katwijk logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op VV Katwijk

VV Katwijk is een van de betere amateurploegen van Nederland. Katwijk werd vorig jaar kampioen in de Tweede Divisie en is viervoudig algeheel amateurkampioen van Nederland. Na wat mindere jaren is het dus helemaal terug. Wedden op VV Katwijk is zeker interessant en kan mooie winsten opleveren!

In bijna 70% van de competitiewedstrijden van Katwijk dit seizoen scoorde de ploeg, maar kreeg het ook een goal tegen. Gokken op ‘Both Teams to Score’ bij wedstrijden van Katwijk is dus vaak een zekerheidje en is interessant om op in te zetten.

Geschiedenis

VV Katwijk werd in 1939 opgericht en speelde tussen 1989 en 2014 op het hoogste zaterdagamateurniveau van Nederland. Sinds de verandering in de voetbalpyramide in Nederland speelt Katwijk in de Tweede Divisie, het derde niveau van Nederland.

Noemenswaardige spelers

Enkele spelers die bij Katwijk speelden, maar ook in het betaald voetbal zijn Damiano Schet, Raoul Esseboom, Danny Guijt en Jamal Dibi. Met 69 doelpunten in 116 wedstrijden is Marciano Mengerink een van de gevaarlijkste spelers van het huidige VV Katwijk.

Noemenswaardige managers

Dick Schreuder begon vorig seizoen de ‘kampioencampagne’ van Katwijk in de Tweede Divisie. Midden in het seizoen tekende hij echter een contract bij MLS-ploeg Philadelphia Union. Hoewel het minder ging onder zijn opvolger Jack van den Berg werd Katwijk toch kampioen.

Informatie

  • Plaats: Katwijk
  • Stadion: Sportpark De Krom
  • Opgericht: 1939
  • Clubkleuren: Oranje/zwart
  • Bijnamen: De Oranjehemden

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Tweede Divisie 1x
  • Algeheel Amateurkampioen van Nederland 4x
  • Landskampioen zaterdagamateurs 4x

Rivaliteit

De Katwijkse derby tussen VV Katwijk en Quick Boys verdelen Katwijk ieder jaar in een oranje- en een blauwwit kamp. De clubs liggen slechts enkele kilometers van elkaar vandaag. Ook de Rijnsburgse Boys is een club uit de gemeente Katwijk.

Uit het archief

Verdubbel je eerste storting tot €200 met de Betfirst welkomstbonus!
Profiteer direct van deze bonus