award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app! Downloaden

Rijnsburgse Boys

Een onvoorspelbare ploeg in de Tweede Divisie. Hoge quoteringen en spektakel gegarandeerd. Profiteer nu en start direct met wedden op Rijnsburgse Boys.

Bekijk alle wedstrijden
Rijnsburgse Boys logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Rijnsburgse Boys

Nadat Rijnsburgse Boys in 2016/2017 de derde plaats wist te veroveren in de Derde Divisie, verdiende het uiteindelijk een plekje op het hoogste amateurniveau. In het eerste seizoen in die Tweede Divisie gooide de club direct hoge ogen door zich te nestelen in de subtop.

De ploeg uit de bollenstreek presteert echter wisselvallig, waardoor ook vlak boven de degradatiezone terug te vinden kunnen zijn. Die onvoorspelbaarheid leidt echter wel tot interessante quoteringen waar insiders zeker raad mee weten. Benieuwd? Check de scherpste odds en begin direct met wedden op Rijnsburgse Boys.

Geschiedenis van Rijnsburgse Boys

Rijnsburgse Boys bestaat al sinds 1930. Bij een schilderswerkplaats werden de plannen gesmeden om een voetbalclub op te richten. In die periode werd er nog veel in straatteams gespeeld. Zo speelde de Lange Vaart tegen de Smidstraat. Later fuseerden de straten tot een voetbalclub die heel Rijnsburg vertegenwoordigde.

In 1957 kon er gevoetbald worden in de nieuwe accommodatie. Door de hulp van de vele vrijwilligers werden hoge kosten de kiem in gesmoord en werd sportpark Rijnsburg in 1957 geopend.

Ook sportief gaat het beter. Zo werd de club in 1960 kampioen. De spelers werden op vrijdagavond door de trainer mentaal voorbereid op de wedstrijd, wat de oorzaak van het succes kan zijn.

“De Uien” kenden moeizame periodes in de jaren zeventig. De club degradeerde in 1963, maar keerde snel terug op het hoogste niveau. In 1963/1964 wonnen de Rijnburgers van De Zwerver met 4-2. Maar liefst vierduizend toeschouwers zagen dat ‘De Boys’ overtuigend won.

Noemenswaardige spelers

Bab Kralt: Mede dankzij Kralt werd de club in 1960 kampioen. De amateurinternational zorgde er mede voor dat Rijnsburgse Boys weinig doelpunten tegen kreeg.

Bert Heemskerk: Heemskerk kreeg in 1960 slechts zestien doelpunten om zijn oren in achttien wedstrijden. In dat seizoen zorgden Cees van Maris, Henk van de Meij en Cees Heemskerk voor de doelpunten.

Noemenswaardige managers

Herry de Vos: Onder zijn leiding werd Rijnsburgse Boys kampioen. Dit bereikten zij door op 20 februari 1960 met 2-0 te winnen van concurrent Monster. Hij had de overwinning ook te danken aan zijn sterke achterhoede.

Leo van der Lans: In 1963/1964 zorgde Van der Lans er voor dat Rijnsburgse Boys na een seizoen direct weer terugkeerde naar het hoogste niveau. Dit lukte door een 4-2 zege tegen De Zwerver. Vierduizend toeschouwers waren getuigen van het belangrijke moment.

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app!

Informatie

  • Plaats: Rijnsburg
  • Stadion: Middelmors
  • Opgericht: 1930
  • Clubkleuren: Geel/zwart
  • Bijnamen: De Uien

Veelgestelde vragen over Rijnsburgse Boys

Je kan wedden op Rijnsburgse Boys via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Rijnsburgse Boys. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Rijnsburgse Boys afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Rijnsburgse Boys.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Rijnsburgse Boys wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Rijnsburgse Boys aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Rijnsburgse Boys kan je vinden op de clubpagina van Rijnsburgse Boys.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Rijnsburgse Boys. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Rijnsburgse Boys met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Rijnsburgse Boys met elkaar vergelijken op de clubpagina van Rijnsburgse Boys.

Er zijn verschillende bonussen voor Rijnsburgse Boys. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Rijnsburgse Boys met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Rijnsburgse Boys met elkaar vergelijken op de clubpagina van Rijnsburgse Boys.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Amateurkampioen (zaterdag) 2x

Weetje

In 2008/2009 mocht Rijnsburgse Boys spelen voor het algeheel amateurkampioenschap. Thuis werd er met 1-0 gewonnen van WKE. Toen het in Emmen 0-2 stond voor ‘de Boys’ leek de ploeg al een feestje te kunnen vieren. WKE scoorde vanaf de 85e minuut driemaal, waardoor er verlengd moest worden. WKE nam de strafschoppen beter. Ontgoocheling! Ondanks het mislopen werd de ploeg met fakkels en gezang onthaald.

Supporters

In seizoen 2006/2007 moest Rijnsburgse Boys voor de derde ronde van de het bekertoernooi tegen FC Utrecht. Maar liefst 1400 toeschouwers zagen dat FC Utrecht een maatje te groot bleek. Tot de 70ste minuut bleef het 1-0, waarna de uitslag 5-0 werd. Het werd uiteindelijk een geweldig seizoen, waarin Rijnsburgse Boys opnieuw kampioen werd.

Rivaliteit

Mooie wedstrijden zijn die tegen VV Katwijk. Beide clubs hebben vaak op de hoogste amateurafdeling gespeeld en liggen niet ver van elkaar vandaan.

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Ontvang gratis de beste EK wedtips!

Close

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.