award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb
Exclusieve deal: netbet bookmaker € 50,- welkomstbonus Dit wil ik!

VVV Venlo

AFC Ajax is een van de traditionele topclubs uit de Eredivisie. Het is daarom altijd een interessante keuze om op te wedden.

Bekijk alle wedstrijden
VVV Venlo logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op VVV Venlo

VVV Venlo is een club met sfeer. Alleen al de lange trap naar het veld die de spelers van de tegenstander moeten doorstaan zorgt al voor sfeer. Hierdoor kan een club als VVV Venlo zorgen voor verassingen. Dit lukte bijvoorbeeld in het seizoen 2017/18 nog waar het zich rechtstreeks wist te handhaven. Daarom kan wedden op VVV Venlo mogelijkheden bieden op goede quoteringen. Op onze site vind je daarom bij welke bookmakers je kan zijn om te wedden op VVV Venlo.

In het seizoen 2017/18 had VVV Venlo goede spelers ingekocht. Hierdoor konden ze zich rechtstreeks handhaven. Dat zouden ze ook dit jaar weer kunnen doen. Hierdoor kunnen ze als degradatiekandidaat ook dit jaar weer verassen. Je kunt dus door te gokken op VVV Venlo goede quoteringen ophalen. Op onze site vind je waar jij het beste kunt zijn.

Geschiedenis van VVV Venlo

VVV Venlo is opgericht in 1903. Daarbij heeft het slechtere maar ook goede tijden gekend. Zo waren ze in het seizoen 2008 veruit de beste van de Eerste Divisie. Ook nu ze weer in de Eredivisie zijn doen ze het goed.

Beste spelers uit het verleden

In de seizoenen van 2008 tot 2010 was er duidelijk een speler de beste. Dat was Keisuke Honda. De Japanner wist als middenvelder heel belangrijk te zijn voor de club. Zo zette hij in 2009/10 een clubrecord door in de eerste 4 competitiewedstrijden telkens te scoren. Na VVV Venlo vertrok Honda naar CSKA Moskou.

Nadat Honda weg was had VVV een nieuwe speler nodig. Dit werd Ahmed Musa. Ook hij werd belangrijk voor de club. In het seizoen van 2010/11 wist hij zijn club te behoeden voor degradatie. Uiteindelijk speelde hij van 2010 tot 2012 voor VVV waarna ook hij vertrok naar CSKA Moskou.

Beste managers uit het verleden

De huidige trainer van VVV Venlo is zeer succesvol met VVV. Hij is sinds 2014 trainer van de club en wist zich te handhaven in de Eredivisie. Dat kan een verassing worden genoemd. Daarnaast wist hij overtuigend de Eerste Divisie te winnen in 2017 en werd hij 2e in 2016. Sinds zijn aanstelling weet de club dus verassend goed te presteren.

Informatie

  • Plaats: Venlo
  • Stadion: Stadion De Koel
  • Opgericht: 1903
  • Clubkleuren: Geel/zwart
  • Bijnamen: The Good Old

Achtergrondinformatie

Supporters

Door de ligging aan de Duitse grens kent VVV Venlo naast de officiële supportersvereniging ook een Duitse supportersvereniging. Een tijd heeft het ook door de Japanse voetballers een Japanse supportersclub gehad.

Rivaliteit

VVV Venlo kent rivaliteit met de clubs die uit Limburg komen.  Dit zijn de clubs Roda JC, Fortuna Sittard en MVV Maastricht. Dit worden ook wel de Limburgse derby’s genoemd.

Weetje

Het stadion van de club staat bekend om dat het geen catacomben heeft. Hierdoor moeten de spelers eerst een lange trap af voordat ze het veld kunnen betreden. De trap is zelfs zo bekend dat de NOS hier een mini-documentaire over maakte. Die kan je vinden in de links op de website.

Prijzenkast

  • Landskampioen 2x
  • KNVB Beker 2x
  • Eerste Divisie 3x

Uit het archief

Verdubbel je eerste storting tot €200 met de Betfirst welkomstbonus!
Profiteer direct van deze bonus