award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

VVV Venlo

De Limburgers beschikken over een ploeg die de laatste jaren onderin of in de middenmoot bivakkeert, maar desondanks zomaar kan verrassen. Dat maakt wedden op VVV Venlo leuk en lucratief.

Bekijk alle wedstrijden
VVV Venlo logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op VVV Venlo

VVV Venlo heeft zich de laatste seizoenen ontdaan van haar status als degradatiekandidaat en vindt langzaam de aansluiting met de middenmoot. Vooral in de iconische thuishaven van de Limburgers worden de punten bijeen gesprokkeld, maar het gevaar van degradatie blijft op de loer liggen.

Wedden op VVV Venlo ligt voor de meeste mensen niet direct voor de hand, maar toch hanteren de bookmakers doorgaans relatief hoge quoteringen bij wedstrijden van de geel-zwarte formatie. Daar kun je mooi van profiteren als je gaat gokken op de club!

Geschiedenis

VVV Venlo is opgericht in 1903. Daarbij heeft het slechtere maar ook goede tijden gekend. Zo waren ze in het seizoen 2008 veruit de beste van de Eerste Divisie. Ook nu ze weer in de Eredivisie zijn doen ze het goed.

Beste spelers uit het verleden

In de seizoenen van 2008 tot 2010 was er duidelijk een speler de beste. Dat was Keisuke Honda. De Japanner wist als middenvelder heel belangrijk te zijn voor de club. Zo zette hij in 2009/10 een clubrecord door in de eerste 4 competitiewedstrijden telkens te scoren. Na VVV Venlo vertrok Honda naar CSKA Moskou.

Nadat Honda weg was had VVV een nieuwe speler nodig. Dit werd Ahmed Musa. Ook hij werd belangrijk voor de club. In het seizoen van 2010/11 wist hij zijn club te behoeden voor degradatie. Uiteindelijk speelde hij van 2010 tot 2012 voor VVV waarna ook hij vertrok naar CSKA Moskou.

Beste managers uit het verleden

Maurice Steijn was zeer succesvol met de club. Hij is sinds 2014 trainer van de club en wist zich te handhaven in de Eredivisie. Dat kan een verassing worden genoemd. Daarnaast wist hij overtuigend de Eerste Divisie te winnen in 2017 en werd hij 2e in 2016. Sinds zijn aanstelling weet de club dus verrassend goed te presteren.

Informatie

  • Plaats: Venlo
  • Stadion: Stadion De Koel
  • Opgericht: 1903
  • Clubkleuren: Geel/zwart
  • Bijnamen: The Good Old

Veelgestelde vragen over VVV Venlo

Je kan wedden op VVV Venlo via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op VVV Venlo. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op VVV Venlo afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op VVV Venlo.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op VVV Venlo wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op VVV Venlo aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op VVV Venlo kan je vinden op de clubpagina van VVV Venlo.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor VVV Venlo. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op VVV Venlo met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van VVV Venlo met elkaar vergelijken op de clubpagina van VVV Venlo.

Er zijn verschillende bonussen voor VVV Venlo. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op VVV Venlo met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van VVV Venlo met elkaar vergelijken op de clubpagina van VVV Venlo.

Achtergrondinformatie

Supporters

Door de ligging aan de Duitse grens kent VVV Venlo naast de officiële supportersvereniging ook een Duitse supportersvereniging. Een tijd heeft het ook door de Japanse voetballers een Japanse supportersclub gehad.

Rivaliteit

VVV Venlo kent rivaliteit met de clubs die uit Limburg komen.  Dit zijn de clubs Roda JC, Fortuna Sittard en MVV Maastricht. Dit worden ook wel de Limburgse derby’s genoemd.

Weetje

Het stadion van de club staat bekend om dat het geen catacomben heeft. Hierdoor moeten de spelers eerst een lange trap af voordat ze het veld kunnen betreden. De trap is zelfs zo bekend dat de NOS hier een mini-documentaire over maakte.

Prijzenkast

  • Landskampioen 2x
  • KNVB Beker 2x
  • Eerste Divisie 3x

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.