award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Stade Reims

Een onvoorspelbare ploeg die altijd in staat is om te stunten. Dat betekent mooie odds! Bekijk ze nu en start met wedden op Stade Reims!

Bekijk alle wedstrijden
Stade Reims logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Stade Reims

Na een paar jaar in de Ligue 2 te hebben gebivakkeerd, lijkt Stade Reims de weg omhoog weer te hebben gevonden. Met een meer dan knappe plek in de middenmoot in het eerste jaar na de promotie, heeft de ploeg vriend en vijand verrast.

Wedden op Stade Reims is daarom een hoogst interessante optie voor de mensen die gokken op voetbalwedstrijden. Stuntploegen leveren immers altijd hoge quoteringen -en daarmee mooie winsten- op. Nieuwsgierig naar de odds voor komende wedstrijden? We hebben alvast diverse bookmakers voor je vergeleken en de scherpste quoteringen voor je genoteerd!

Geschiedenis van Stade Reims

Stade de Reims is opgericht in 1911 en de gloriedagen van de ploeg liggen al ver in het verleden. De ploeg werd in 1949 voor het eerst landskampioen en won deze in de jaren 50’ en begin jaren 60’ nog eens vijf keer. In 1956 stond het zelfs in de finale van de Europacup I. Het grote Real Madrid,  met onder anderen Di Stéfano, was met 4-3 net te sterk voor de Franse ploeg.

Noemenswaardige spelers

Raymond Kopa was een van de grootheden in de gouden jaren van Reims. De Fransman kwam in 1951 over van Angers en speelde in zijn eerste vijf jaar 158 wedstrijden voor Reims, waarin hij 48 keer scoorde. Na drie jaar bij Real Madrid kwam Kopa in 1959 terug bij Stade Reims. De aanvallende middenvelder speelde er tot 1967 en is een legende van de club. Kopa overleed in maart van 2017.

Toen Kopa Reims verruilde voor Real Madrid was Just Fotaine zijn vervanger. Fontaine kwam over van Nice en was een enorm succes in Reims. In 1958 werd hij kampioen met Reims en scoorde hij zelfs 34 keer. Op het WK van 1958 scoorde hij dertien keer in zes wedstrijden, wat nog steeds een record is.

Noemenswaardige managers

Albert Batteux was de man achter het grote Stade Reims. De aanvallende middenvelder speelde zelf vijftien jaar voor de ploeg en in zijn laatste twee jaar combineerde hij het al met het trainerschap. Batteux won zes keer de titel met Reims en de beker.

Informatie

  • Plaats: Reims
  • Stadion: Stade Auguste/Delaune
  • Opgericht: 1911
  • Clubkleuren: Rood-wit
  • Bijnamen: Les Rouges et Blancs

Veelgestelde vragen over Stade Reims

Je kan wedden op Stade Reims via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Stade Reims. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Stade Reims afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Stade Reims.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Stade Reims wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Stade Reims aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Stade Reims kan je vinden op de clubpagina van Stade Reims.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Stade Reims. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Stade Reims met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Stade Reims met elkaar vergelijken op de clubpagina van Stade Reims.

Er zijn verschillende bonussen voor Stade Reims. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Stade Reims met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Stade Reims met elkaar vergelijken op de clubpagina van Stade Reims.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Landskampioen  6x
  • Coupe de France 2x
  • Kampioen Ligue 2 2x

Rivaliteit

De twee grootste rivalen van Stade de Reims zijn CS Sedan en AC Troyes.

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.