award statistics piggy-bank globe-grid soccer-ball tick plus cancel light-bulb bitcoin articles

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app! Downloaden

Koninklijke HFC

Één van de oudste clubs op de Nederlandse velden is terug op het hoogste amateurniveau. En hoe! Profiteer nu nog van hoge quoteringen en start direct met wedden op de Koninklijke HFC!

Bekijk alle wedstrijden
Koninklijke HFC logo

Wedstrijden

Geen wedstrijden gevonden

Wedden op Koninklijke HFC

De Koninklijke HFC heeft een flinke opmars gemaakt in het landelijk amateurvoetbal. In 2008 speelde het nog in de derde klasse, het zesde niveau van Nederland, maar inmiddels is het opgeklommen naar de Tweede Divisie waar het zich ook weer opgewerkt heeft tot subtopper.

De ploeg haalt haar punten vooral in de thuiswedstrijden. Op het eigen sportpark aan de Spanjaardslaan is het team bijna niet te kloppen, maar dat kan komend seizoen zomaar omslaan. Het zijn in ieder geval interessante statistieken om te bekijken als je van plan bent te wedden op HFC.

Geschiedenis van Koninklijke HFC

De club HFC werd in 1879 opgericht en is daarmee na Koninklijke HC en Koninklijke UD de oudste voetbalclub van Nederland. De ploeg werd zelfs drie keer landskampioen, de laatste keer in 1895 en won ook drie keer de beker.

Noemenswaardige spelers

Een van de betere spelers uit de hoogtijdagen van HFC was Mannes Francken. Francken was in zijn eerste seizoen doelman, maar werd later een succesvolle aanvaller. Voor Oranje scoorde hij 17 keer in 22 interlands.

Noemenswaardige managers

Gertjan Tamerus doet momenteel knap werk als trainer van de HFC. De in Haarlem geboren trainer speelde zelf meer dan 100 wedstrijden voor de ploeg en ook zo’n 100 wedstrijden voor Heracles Almelo.

Ontvang gratis de beste EK wedtips en download nu de Betmanbegins app!

Informatie

  • Plaats: Haarlem
  • Stadion: Sportpark Spanjaardslaan
  • Opgericht: 1879
  • Clubkleuren: Wit/blauw
  • Bijnamen: The Good Old

Veelgestelde vragen over Koninklijke HFC

Je kan wedden op Koninklijke HFC via bookmakers die een licentie hebben in Nederland. Via onze bookmakers pagina kan je deze bookmakers vinden. Om te beginnen moet je een account openen bij een bookmaker en geld storten op je account. Daarna kan je wedden op Koninklijke HFC. Naast wedden op de uitslag van de wedstrijd, kan je ook ander soort weddenschappen op Koninklijke HFC afsluiten. Ook kan je uitleg, informatie en tips vinden hoe te wedden op Koninklijke HFC.

Bij de bookmakers Betcity en Bet365 kan je op Koninklijke HFC wedden. Deze bookmakers hebben een vergunning in Nederland en bieden weddenschappen op Koninklijke HFC aan. Alle bookmakers die je op VoetbalWedden.EU kan vinden hebben een licentie om in Nederland actief te zijn. De bookmaker met de beste odds bij weddenschappen op Koninklijke HFC kan je vinden op de clubpagina van Koninklijke HFC.

Er zijn verschillende free bets (gratis weddenschappen) voor Koninklijke HFC. Vergelijk de verschillende free bets op ons free bets overzicht. Kies de free bet die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Koninklijke HFC met de free bet. Om de free bet zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Koninklijke HFC met elkaar vergelijken op de clubpagina van Koninklijke HFC.

Er zijn verschillende bonussen voor Koninklijke HFC. Vergelijk de verschillende bonussen op ons bonussen overzicht. Kies de bonus die bij je past, open een account bij de bookmaker en ga wedden op Koninklijke HFC met de bonus. Er zijn welkomstbonussen, stortingsbonussen en free bets bonussen. Om de bonus zo goed mogelijk te benutten, kan je de odds bij wedstrijden van Koninklijke HFC met elkaar vergelijken op de clubpagina van Koninklijke HFC.

Achtergrondinformatie

Prijzenkast

  • Landskampioen 3x
  • Nederlandse Beker 3x
  • Hoofdklasse 1x

Rivaliteit

In de Tweede Divisie speelt de Koninklijke HFC een Noord-Hollandse derby tegen AFC uit Amsterdam.

Uit het archief

COMING SOON

De Voetbalwedden Podcast

voetbalwedden podcast

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Naam

Ontvang gratis de beste EK wedtips!

Close

Welkom bij VoetbalWedden.EU

Wat is je leeftijd?

Je leeftijd dient naar waarheid te worden ingevuld. Bij toegang tot de website (24 jaar of ouder) bevestig je dat je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je niet bent uitgesloten van deelname aan online kansspelen.